Το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στον τρόπο που πολιτεύονται Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ καταδεικνύει ο Νίκος Ρωμανός, καθώς το μεν κυβερνών κόμμα εστιάζει στην παραγωγή πολιτικών, ενώ το δε κόμμα της λεγόμενης αξιωματικής αντιπολίτευσης επιδίδεται σε ένα καθημερινό «ιδιότυπο καθημερινό ριάλιτι σόου απολιτίκ-πολακισμού», όπως σημειώνει σε σχετική δήλωσή του.

Στην ίδια δήλωση ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, κάνει αναφορά στα γεγονότα των τελευταίων ημερών -με σειρά δηλώσεων τόσο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη περί «δολοφόνων» υπουργών και αντίστοιχων δηλώσεων στελεχών του κόμματος, στρεφόμενες εναντίον άλλων στελεχών- τα οποία καταγράφουν το... μπάχαλο που επικρατεί. Μπροστά σε αυτή την κατάσταση, εύστοχα ο Νίκος Ρωμανός σχολιάζει: «Καλή τους τύχη και καλά ξεμπερδέματα!»

Η δήλωση του Νίκου Ρωμανού

Στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας τονίζει:

«Όσο κάποιοι συνεχίζουν να παίζουν σε ένα ιδιότυπο καθημερινό ριάλιτι σόου απολιτίκ-πολακισμού, τόσο εμείς θα συνεχίζουμε να αναδεικνύουμε τα πραγματικά ζητήματα των πολιτών, τις πολιτικές που υλοποιούμε στην καθημερινή προσπάθεια βελτίωσης της καθημερινότητάς τους και το διακύβευμα των επερχόμενων ευρωεκλογών.

Πρώτα είχαμε τον κ. Κασσελάκη να προσπαθεί ανεπιτυχώς να καλύψει την άγνοιά του για το ποσοστό του ΑΕΠ που δίνεται για την Υγεία.

Μετά τις δηλώσεις του περί δολοφόνων-υπουργών που προσπάθησε να μαζέψει η εκπρόσωπος Τύπου του.

Και χθες, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε το σύνθημα να «μας ξεσκίσουν». Ο κ. Πολάκης δεν έχασε λεπτό. Βγήκε και «ξέσκισε» δημοσιογράφους, σκιτσογράφους, μέχρι και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία κατηγόρησε ότι «τα παίρνουν» από φαρμακευτικές.

Σήμερα ο κ. Καραμέρος παραδέχτηκε ότι αλλιώς μιλάει στις κάμερες και αλλιώς στις περιοδείες, επιβεβαιώνοντας την απόλυτη υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ.

Και το θλιβερό ριάλιτι των καθημερινών στοχοποιήσεων, των προγραφών και της χυδαιότητας, με το οποίο καλύπτουν την ανεπάρκεια, την άγνοια και την έλλειψη πολιτικών προτάσεων, συνεχίζεται.

Καλή τους τύχη και καλά ξεμπερδέματα!»