Έχοντας κάνει τη λασπολογία, την συκοφαντία και τα Fake News, επιστήμη στον ΣΥΡΙΖΑ, δηλητηριάζοντας την πολιτική ζωή της χώρας, πλέον αντιστρέφουν τους όρους, κατηγορώντας την Νέα Δημοκρατία πως πετάει λάσπη στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας στην ανακοίνωσή του:«Όση λάσπη κι αν πετάξουν δεν θα σταματήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο του»

Ειδικότερα, στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο για «τοξικότητα στον πολιτικό λόγο», κατηγορώντας τη Νέα Δημοκρατία και πρωτοκλασάτα στελέχη, συνεχίζοντας την τοξικότητα και την λασπολογία, χαρακτηριστικό που προσπαθεί να προσδώσει στο κυβερνητικό επιτελείο

Για να καταλήξει στο γκαιμπελίστικο συμπέρασμα με τάση θυματοποίησης πως «Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρός του δεν θα κάνουν βήμα πίσω. Θα συνεχίσουν να μάχονται για κοινωνική δικαιοσύνη. Θα συνεχίσουν να μάχονται για τους υγειονομικούς, για να αποδοθούν ευθύνες στο έγκλημα των Τεμπών, για τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους αδύναμους. Να τους ενημερώσουμε πως τόσο ο κ. Πέτσας όσο και η - λίστα - του δεν πρόκειται να σταματήσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ, όση λάσπη κι αν πετάξουν».