Πυρά κατά του Παύλου Πολάκη για τις δηλώσεις του με αφορμή την απόσυρση του εμβολίου της Astrazeneca για τον κορωνοϊό -με τις οποίες επιτίθεται με το γνωστό χυδαίο ύφος του κατά της κυβέρνησης, αλλά και αφήνει αιχμές για Αλέξη Τσίπρα και Aνδρέα Ξανθό- εξαπέλυσε ο Γρηγόρης Γεροτζιάφας, μέλος του Think Tank που συγκρότησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιάζοντας σχετική ανάρτηση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, ο Γρηγόρης Γεροτζιάφα σημειώνει: «Η ανακοίνωση του Πολάκη για τα εμβόλια μου θύμισε όλες τις ανακοινώσεις που έβγαζαν οι φασίστες. Όσοι αμφισβητούν τα εμβόλια είναι τραμπικοί φασίστες».

Μάλιστα αμφισβητεί ευθέως την επιστημοσύνη του Παύλου Πολάκη, λέγοντας πως τουλάχιστον 7 εκατομμύρια ζωές σώθηκαν παγκοσμίως από τον μαζικό εμβολιασμό και πως μέσα σε δύο μήνες θα ήταν αδύνατον η όποια κυβέρνηση να κάνει ΜΕΘ με εκπαιδευμένο προσωπικό. «Περιμένεις μέσα σε δύο μήνες να σου κάνει ΜΕΘ με εκπαιδευμένο προσωπικό και πουλάς στον κόσμο ότι είσαι και εντατικολόγος και ότι είσαι και καλός γιατρός; Δεν έχεις αίσθηση της πραγματικότητας», σημείωσε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο Action24.

H ανάρτηση Πολάκη

Στη σχετική ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκη εξαπολύει και απειλές, του τύπου «όλα εδώ αποκαλύπτονται και όλα εδώ θα πληρωθούν».