Μία συγκλονιστική μαρτυρία έκανε στο MEGA ο Μοχάμεντ, ο οποίος ψάχνει τον αδερφό του που ήταν επιβάτης στο αλιευτικό σκάφος, το οποίο ναυάγησε σε διεθνή ύδατα, ανοιχτά της Πύλου. Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο νεαρός άνδρας: «Ίσως πνίγηκε, ίσως είναι ζωντανός, δεν ξέρω ακόμα, αληθινά, ελπίζω να είναι ζωντανός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο νεαρός άνδρας.

Επίσης, έστειλε μία φωτογραφία στην οποία δεν είναι καθαρό το πρόσωπο, αλλά φαίνεται πως ο άντρας που είναι στο έδαφος του θυμίζει τον αδερφό του. Στη συνέχεια, ο Μοχάμεντ λέει πως ο αδελφός του για το ταξίδι είχε δώσει, όσα είχε και δεν είχε:«4.000 δολάρια. Ήταν δύο πλοία το πρώτο είχε 760 άτομα, ξεκίνησαν μία Παρασκευή πρωί περίπου στις 2 ήταν 5 ημέρες στην θάλασσα».

Τέλος, ο Μοχάμεντ προσθέτει πως στο ταξίδι, μαζί με τον αδερφό του, βρισκόταν και ένας κοινός τους φίλος. Τώρα ψάχνει να βρει κάποιο σημείο επαφής με αυτόν, ώστε να μάθει τι απέγινε ο αδερφός του:«Ήταν ο αδερφός μου και ο φίλος του, τους πήραν τα κινητά δεν είχαν ίντερνετ, πήραν τα κινητά τους και τους τα έκλεισαν αυτά ξέρω».