Τα ύστερα του κόσμου. Ο Τσίπρας, μπροστά στο φάσμα μιας ακόμη μεγάλης εκλογικής ήττας, επέλεξε να... ικετεύσει τους Κασιαδιάρηδες. Μιλώντας στο Mega και υπό το βάρος της διαφαινόμενης εκλογικής πανωλεθρίας, όπως προμηνύουν τα αποτελέσματα όλων των δημοσκοπήσεων, ο επικεφαλής της Κουμουνδούρου έφτασε στο έσχατο σημείο να «εξαπολύσει» επίθεση φιλίας (!) στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής και του έγκλειστου Κασιδιάρη, ζητώντας τους να ενταχθούν στις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ εάν θέλουν να εκφράσουν τη δήθεν «αντισυστημική» στάση τους.

«Ελάτε μαζί μας, μην πάτε σε άλλα κόμματα που υποδύονται τις αντισυστημικές δυνάμεις» ήταν το πρωτοφανές για κόμμα της Αριστεράς μήνυμα που τους έστειλε ο απελπισμένος Αλ. Τσίπρας, μιλώντας χθες το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μega.

Συγκεκριμένα είπε: «Η μάχη με τον φασισμό είναι καθημερινή. Και στόχος δικός μας είναι αυτούς τους ανθρώπους που θα ψήφιζαν τη Χρυσή Αυγή να τους πάρουμε, να τους κερδίσουμε από τις γραμμές της Ακροδεξιάς και από τις γραμμές της αντιδημοκρατικής ιδεολογίας και στάσης και να τους εξηγήσουμε ότι δεν είναι αντισυστημικό πράγμα να ψηφίζεις Χρυσή Αυγή.

Δεν είναι καθόλου αντισυστημικοί αυτοί που συναγελάζονται με δικαστές ξαφνικά. Ο κ. Κανελλόπουλος παραλίγο να είναι επικεφαλής τους, ήταν αρχιδικαστής και αυτός. Αρα, λοιπόν, τους απλούς ανθρώπους, οι οποίοι επείσθησαν από τη Χρυσή Αυγή το προηγούμενο διάστημα και υιοθέτησαν κομμάτι της πρακτικής της και της ιδεολογίας της, δίνουμε έναν καθημερινό αγώνα να τους κερδίσουμε, δεν τους βάζουμε απέναντι. Βάζουμε απέναντι τους εγκληματίες, τους δολοφόνους, τις πρακτικές τους».
Αντε και εις ανώτερα!