Φυσιολογικότατη βρίσκει η Όλγα Γεροβασίλη την επιλογή ενός χρυσαυγίτη οπαδού του καταδικασμένου για εγκληματική οργάνωση Ηλία Κασιδιάρη να ψηφίσει τον ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές της Κυριακής, αποδεικνύοντας μία ακόμη φορά πόσο επικίνδυνη είναι η αδίστακτη λογική της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ψαρεύει στα θολά νερά ακόμα κι αν αυτά είναι ο βούρκος και οι λάσπες του ναζισμού.

Η κυρία Γεροβασίλη, υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Άρτα, ρωτήθηκε συγκεκριμένα σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1 εάν θα θεωρούσε φυσιολογικό να της πει κάποιος ότι από Κασιδιάρη θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ, η Όλγα Γεροβασίλη απάντησε «βεβαίως» και ξεδίπλωσε το σκεπτικό της.

Αναλυτικά ο διάλογος:

Γεροβασίλη:
Έχουμε αναλύσει και με τοποθετήσεις στη Βουλή που είχαμε και τους εγκληματίες μέσα στο Κοινοβούλιο τι σήμαινε όλο αυτό. Δεν συμβαίνει ξαφνικά σήμερα αυτό. Έχουμε αναλύσει και έχουμε ξεχωρίσει τον ψηφοφόρο ο οποίος δεν κατανοούσε ακριβώς τι σήμαινε η στήριξη σ' αυτό το μόρφωμα και στήριζε τη Χρυσή Αυγή. Προφανώς και τον διαχωρίζαμε από την εγκληματική οργάνωση. Τα μέλη που έκαναν εγκληματικές ενέργειες τα εντάσσω μέσα στο σύστημα της Χρυσής Αυγής.

Αναστασοπούλου:
Εάν ερχόταν ένας άνθρωπος και σας έλεγε ψήφιζα μέχρι τώρα Χρυσή Αυγή, ετοιμαζόμουν να ψηφίσω Κασιδιάρη, αλλά τώρα θα ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό θα σας φαινόταν φυσιολογικό;

Γεροβασίλη:
Βεβαίως. Και θα συζητούσα μαζί του τι ακριβώς έκανε τότε και τι σημαίνει σήμερα. Θα ήταν μια εξέλιξη την οποία θα την έβλεπα σε θετική κατεύθυνση, ότι οι άνθρωποι συνειδητοποιούν ακόμη και εάν έχουν συμπεριφερθεί εκλογικά λάθος κάποια στιγμή.

Υπενθυμίζεται ότι τον τόνο έδωσε το βράδυ της Τετάρτης ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του κάνοντας λόγο για προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να κερδίσει τους ψηφοφόρους που είχαν σκοπό να κατευθυνθούν προς τη Χρυσή Αυγή στις προσεχείς εθνικές εκλογές.

Δείτε το βίντεο: