Δεν έχουν τέλος οι δηλώσεις των χρυσαυγιτών που καλούν τους ψηφοφόρους τους να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ τιμωρητικά κατά της ΝΔ στις εκλογές της Κυριακής μετά μάλιστα και από τα καλέσματα στήριξης που δέχτηκαν διά στόματος Αλέξη Τσίπρα και άλλων στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σκυτάλη μετά τον καταδικασμένο ναζί εγκληματία Ηλία Κασιδιάρη παίρνει ο ναζί Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής και νυν του Εθνικού Κόμματος-Ελληνες, ο οποίος με προσωπικό του μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «έδωσε γραμμή» στους ομοϊδεάτες του να το ρίξουν στον προοδευτικό και κατά τα άλλα αριστερό ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να μη βγει νικητής στις εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία.

Το σχόλιο του Μπαρμπαρούση


«Ακούστε, το έγραψα ξεκάθαρα. Αν το ρίξουμε σε ψαράδες, σε κυνηγούς, σε 21, σε 31, σε μπλακ τζακ, άκυρο, αποχή και ούτω καθεξής, πας στη ΝΔ από το παράθυρο και όχι από την πόρτα. Το μόνο που τιμωρεί τη ΝΔ είναι να το ρίξουμε ΣΥΡΙΖΑ. Οι νεοδημοκράτες γνώριζαν ότι δύσκολα κάποιος δικός μας θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ και γι’ αυτό μας έκλεισαν στη φυλακή και μας απαγόρευσαν και την κάθοδο στις εκλογές. Και η αλήθεια είναι ότι τον σκοπό τους σε μεγάλο βαθμό θα τον πετύχουν», έγραψε στο Facebook.