Ο Στέφανος Κασσελάκης θέλει να ξεπεράσει τον Παύλο Πολάκη. Και βάζει μπροστά τη μονταζιέρα για να κατηγορήσει την κυβέρνηση, τον πρωθυπουργό και Μέσα Ενημέρωσης για δήθεν προπαγάνδα χρησιμοποιώντας κομμένα και ραμμένα πλάνα απο δελτία ειδήσεων καναλιών προκειμένου να πείσει πως δεν μεταδίδεται η αλήθεια ή, καλύτερα, η δική του αλήθεια. Με τον τρόπο αυτόν όμως στοχοποιεί δημοσιογράφους.

Είναι δεδομένο πλέον ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί ως τρολ. Χρησιμοποιώντας το Διαδίκτυο, επιχειρεί να μετατρέψει την τοξικότητα σε πολιτική ατζέντα. Με ακραίο λαϊκισμό έρχεται να προσπεράσει ακόμη και τον πολακισμό σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κρατηθεί στην καρέκλα του, η οποία όλο και περισσότερο… τρίζει.

Αδυνατώντας να παραγάγει την παραμικρή πολιτική πρόταση. Αδυνατώντας να διαμορφώσει την πολιτική ατζέντα, παίζει τα ρέστα του επιδιώκοντας να δημιουργήσει συνθήκες σύγκρουσης σε μια κοινωνία που επιχειρεί να σταθεί στα πόδια της με μοναδικό γνώμονα το προσωπικό μικροκομματικό του συμφέρον.

Και λέμε το προσωπικό, διότι και για τον ΣΥΡΙΖΑ αδιαφορεί. Άλλωστε με ευκολία θα άλλαζε και το όνομα με την πρώτη ευκαιρία προκειμένου να διαμορφώσει ένα αποκλειστικά δικό του κόμμα με οπαδούς ανάλογους με αυτούς που εμφανίζονται στο Διαδίκτυο. Το βίντεο κοπτοραπτικής που ανάρτησε επιβεβαιώνει μόνο τον πανικό του.

Οφείλει όμως ένα πράγμα. Να αποδείξει αυτά που λέει. Να αποδείξει πως «ό,τι δεν έδωσε η κυβέρνηση για πυρασφάλεια το έδωσε για προπαγάνδα». Μπορεί. Προς το παρόν δεν έχει δώσει στοιχεία για τίποτα από αυτά που υποστηρίζει κατά καιρούς. Ειδικά αυτά περί συγκάλυψης που λέει κάθε φορά.

Όπως δεν έδωσε στοιχεία για το πόσα εναέρια μέσα επιχείρησαν στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς που χτύπησε την Αττική πέραν του ότι δήθεν «είδε» να πετούν μόνο 3 μέσα, αμφισβητώντας τα επίσημα στοιχεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που δεν τον βολεύουν.

Σε κάθε περίπτωση, ο Στέφανος Κασσελάκης νομίζει ότι θα προκαλέσει κύμα αγανακτισμένων. Επενδύει σε αυτό. Και επενδύει διότι, ακόμη και αν δεν καταστεί εφικτή αυτή η προσπάθεια, εκτιμά πως τουλάχιστον θα συσπειρώσει τους φανατικούς οπαδούς που κινούνται στη σφαίρα επιρροής του Παύλου Πολάκη εν όψει του εσωκομματικού ξεκαθαρίσματος λογαριασμών στο πλαίσιο του επικείμενου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.