Αυτό με τη «λίστα» γάμου –που δεν έχει καμία σχέση με λίστα αφού λεφτά ζητάει ο άνθρωπος– έχει τελικά, πέραν της πλάκας, και ουρά. Επιβεβαιώνει δε πως αφενός ο Στέφανος Κασσελάκης τους δουλεύει όλους, αφετέρου ότι στήνει ένα σκηνικό μόνο και μόνο για να τραβήξει την προσοχή. Ως γνήσιος ινφλουένσερ επιχειρεί να δημιουργήσει το ανάλογο… ντεκόρ.

Γιατί το λέμε αυτό; Διότι γάμος δεν θα γίνει. Ούτε πολιτικός ούτε άλλου είδους. Δεν υπάρχει ζήτημα γάμου αφού έχει παντρευτεί στις ΗΠΑ. Και σύμφωνα με τον δήμαρχο Πλατανιά, Γ. Μαλανδράκη, «ο γάµος του κ. Κασσελάκη εµφανίζεται ότι έχει δηλωθεί, ως εκ τούτου δεν θα γίνει πολιτικός γάµος, δηλαδή αυτή η διοικητική πράξη. Μπήκαµε στα συστήµατα και διαπιστώσαµε ότι έχει δηλωθεί ο γάµος που έχει κάνει στην αλλοδαπή. Συνεπώς, δεν µπορεί να γίνει νέος γάµος».

Άρα θέμα γάμου δεν υπάρχει. Τι υπάρχει; Ένα γλέντι και μάλιστα 3ήημερο ή 4ήμερο που θα στηθεί και αφορά τους 150 –όπως λένε οι σχετικές διαρροές – καλεσμένους του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και του Τάιλερ Μακμπέθ. Ένα πάρτι γάμου δηλαδή που γίνεται 8 μήνες μετά τον γάμο, αν υποθέσουμε ότι αληθεύουν όσα έχει πει ο Στέφανος Κασσελάκης σχετικά με την ημερομηνία που τελέσθηκε ο γάμος στις ΗΠΑ.

Δηλαδή; Δηλαδή στήνει ένα σκηνικό για να τραβήξει την προσοχή. Έβγαλε όμως και τη «λίστα» γάμου προκαλώντας ανάλογα ερωτήματα. Διότι πριν φύγει για τον πολιτικό γάμο στις ΗΠΑ στις γιορτές των Χριστουγέννων δήλωνε πως ήταν όλα έτοιμα και προγραμματισμένα. Οπότε γιατί δεν είχε βγάλει τότε την… πρόσκληση να καταθέσουν τον οβολό τους όσοι ήθελαν προκειμένου να πάει ταξίδι του μέλιτος με τον τότε σύντροφό του και νυν σύζυγό του;

Ποιον ενδιαφέρουν όλα αυτά; Ίσως κανέναν. Δείχνουν όμως τον τρόπο που σκέφτεται και λειτουργεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Που τελικά επιβεβαιώνεται ότι τους δουλεύει όλους, σε σημείο που να έχουν αρχίσει να δυσανασχετούν και οι στενοί του συνεργάτες...