«Η παρουσία σας στέλνει το μήνυμα της μεγάλης νίκης όχι μόνο στο Νότιο Τομέα, αλλά παντού σε όλη την Ελλάδα. Σας ευχαριστώ όλες και όλους που ήσασταν κοντά μου σε αυτή τη γιορτή της Δημοκρατίας, σε αυτή τη γιορτή της νίκης!» σημείωσε ο κ.Χ.Θεοχάρης εχθές στη Γλυφάδα στην κεντρική προεκλογική του ομιλία λίγες ημέρες πριν τις εκλογές 2023.

Τα βασικά σημεία της ομιλίας του κ.Θεοχάρη:



Η Νέα Δημοκρατία ήταν, είναι και θα είναι ο εκφραστής της μεσαίας τάξης. Αυτό είναι και το διακύβευμα των εκλογών της 21ης Μαΐου, η στήριξη της μεσαίας τάξης. Στήριξη της μεσαίας τάξης, στήριξη της επιχειρηματικότητας, υπεράσπιση της εθνικής ακεραιότητας, προστασία των ευάλωτων ομάδων.

Αυτές είναι οι δεσμεύσεις και για αυτές θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις. Το δίλημμα, φίλες και φίλοι, μην έχουμε αυταπάτες θα είναι ένα: σταθερά μπροστά ή πίσω ολοταχώς στην αβεβαιότητα και την ανασφάλεια;

Ευχαριστώ τη δημοσιογράφο Έμυ Λιβανίου για τον εξαιρετικό συντονισμό της εκδήλωσης και τους υπουργούς Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Γεωργιάδη, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Χατζηδάκη, τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, κ. Σκυλακάκη, τον δήμαρχο Γλυφάδας, κ. Παπανικολάου και την υποψήφια βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ κα Πολύζου για τους θερμούς χαιρετισμούς που απηύθυναν.