Οι εσωκομματικές εκλογέςτου ΠΑΣΟΚ έχουν και… στοιχηματικό ενδιαφέρον. Σύμφωνα με τις εταιρείες του χώρου, ο Χάρης Δούκας, που εμφανιζόταν όλο το προηγούμενο διάστημα ως πρώτο φαβορί, φαίνεται να χάνει έδαφος έναντι του Νίκου Ανδρουλάκη.

Τόσο στη Stoiximan όσο και στη Novibet ο νυν πρόεδρος εμφανίζεται πλέον ως επικρατέστερος, καθώς δίνεται σε απόδοση 1,95 και στις δύο εταιρείες. Από την πλευρά της, η Bet365 προσφέρει ακόμη μικρότερη απόδοση για τη νίκη Ανδρουλάκη (1,90), θεωρώντας πιο σίγουρη την επικράτησή του. Την ίδια ώρα, ο δήμαρχος Αθηναίων έπεσε δεύτερος, με ποσοστό και στις δύο εταιρείες στο 2,20, ενώ η Bet365 δίνει απόδοση 2,37.

Σχετικά με τους υπόλοιπους υποψηφίους, δεν υπάρχουν αλλαγές όσον αφορά τη σειρά, με την Αννα Διαμαντοπούλου να είναι τρίτη, τον Παύλο Γερουλάνο να βρίσκεται στην τέταρτη θέση και τους Μιχάλη Κατρίνη και Νάντια Γιαννακοπούλου να ακολουθούν.

Πιθανό ρόλο στην ανακατάταξη των δύο πρώτων να έπαιξε η κατάθεση των υποψηφιοτήτων με τις απαραίτητες υπογραφές μελών, εκεί που ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε επίδειξη δύναμης και κατέθεσε σχεδόν 25.000 ονόματα.

Τα προγνωστικά των στοιχηματικών εταιρειών σε συνδυασμό με τα δημοσκοπικά ευρήματα του τελευταίου διαστήματος, δείχνουν αδιαμφισβήτητα ότι στα… μαρμαρένια αλώνια της Χ. Τρικούπη θα αναμετρηθούν Ανδρουλάκης - Δούκας. Η πρόβλεψη της στήλης είναι ότι τελικώς ο πρόεδρος Νίκος θα παραμείνει πρόεδρος Νίκος, χαλώντας τα σχέδια για «το rebranding της Κεντροαριστεράς» και για εκείνο το «μεγάλο μπλοκ προοδευτικών δυνάμεων έναντι στον Μητσοτάκη» που ονειρεύονται και σχεδιάζουν κάποιοι…