«Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές με τον πρόεδρο Στέφανο, είμαι σίγουρος. Στιγμές αξέχαστες, μοναδικές. Στιγμές απίθανες» γράφει Γιώργος Παπαχρήστος στα «Νέα».

Αναφερόμενος στο νέο Κασσελακικό έπος –αυτή τη φορά τα έβαλε με τον μέντορά του Τσίπρα- γράφει ο καλός συνάδελφος στη στήλη του «Στίγμα»: «αποφάσισε να μετάσχει στη συγκέντρωση των ελευθέρων επαγγελματιών που διαμαρτύρονται για το φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Και αφού πήγε, έβγαλε selfie, χαιρέτησε κόσμο και κοσμάκη, και έπειτα άρχισε να κάνει αναλύσεις οικονομικού περιεχομένου, με εκείνα τα ελληνικά που βγάζουν μάτι.

Ωσπου κάποια στιγμή είπε να κάνει και δηλώσεις στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκεί για να καλύψουν την κινητοποίηση των ελευθέρων επαγγελματιών. Και τι είπε ο απίθανος ο τύπος, και έστειλε αδιάβαστη την διακυβέρνηση Τσίπρα, τον ίδιο τον πρόεδρο Αλέξη τον απόμαχο, τον βετεράνο, και όσους τον ακολουθούσαν και τον στήριζαν εκείνη τη θλιβερή περίοδο της πρωθυπουργίας του; Το ακόλουθο: «Η εποχή που ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνούσε με Τσακαλώτους και με Κατρούγκαλους, αυτή η μνημονιακή εποχή έχει λήξει»!!

Το αγόρι ή τρέλα πουλάει ή αποφάσισε να βάλει φωτιά στα τόπια, κι όπου βγάλει, καθώς διαπιστώνει από τις δημοσκοπήσεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγείται ολοταχώς για τον τοίχο που φαίνεται μπροστά. Παιδί μου Στέφανε, ποιος ήταν πρωθυπουργός του Τσακαλώτου και του Κατρούγκαλου; Και ποιος εφάρμοσε την πιο μνημονιακή πολιτική που βίωσε η χώρα; Να σου το πω εγώ το μυστικό, ο μέντοράς σου, παιδί μου, ο πρόεδρος Αλέξης!»