Δηλώνει, μιλάει, απαντάει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης και όλα αυτά τα κάνει χωρίς να σκέφτεται και πολύ περισσότερο χωρίς να ξέρει, με αποτέλεσμα να πέφτει σε συνεχή ατοπήματα, όπως του συνέβη χθες στη Βουλή, για ακόμα μία φορά. Σε επίσκεψή του χθες, Τετάρτη, στη Βουλή, σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» φαίνεται πως δεν γνώριζε ποιος είναι ο σημερινός υπουργός Ναυτιλίας

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα, όταν συνάντησε τον Γιάννη Πλακιωτάκη, τον ρώτησε: «Εσύ ποιος είσαι; Ο υπουργός Ναυτιλίας;». Η Θεοδώρα Τζάκρη που τον συνόδευε, ενημέρωσε τον πρόεδρό του κόμματός της πως ο Γιάννης Πλακιωτάκης είναι αντιπρόεδρος της Βουλής.

Απορεί κανείς πως ο Στέφανος Κασσελάκης θα νικήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως διατείνεται, χωρίς, όμως, να ξέρει τους θεσμικούς ρόλους που έχουν οι εκλεγμένοι της Νέας Δημοκρατίας. Δεν μπήκε καν στον κόπο να ενημερωθεί πως ο Γιάννης Πλακιωτάκης ήταν υπουργός Ναυτιλίας κατά την προηγούμενη θητεία της κυβέρνησης και πως πλέον είναι αντιπρόεδρος της Βουλής.

«Όταν με εκπροσωπείς, θέλω το σακάκι ίσιο»

Έπειτα, οι γκάφες συνεχίστηκαν με τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να προχωράει προς το καφενείο της Βουλής, όπου συναντήθηκε με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο, στον οποίο έκανε παρατήρηση και για το ντύσιμό του: «Όταν με εκπροσωπείς, θέλω το σακάκι ίσιο». Ο σοφός λαός λέει πως «τα ρούχα δεν κάνουν τον παπά», θα μπορούσε να είχε απαντήσει κάποιος στον νάρκισσο Στέφανο Κασσελάκη. Επίσης, ο βουλευτής δεν εκπροσωπεί μόνο τον πρόεδρο Κασσελάκη, αλλά και -κυρίως- τον ελληνικό λαό που τον ψήφισε... Τέλος, ο Κασσελάκης δεν είναι από μόνος του ένα κόμμα. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η βόλτα του Κασσελάκη στη Βουλή δεν τελείωσε στο καφενείο, καθώς, μετά, κατευθύνθηκε προς το Εντευκτήριο της Βουλής, όπου πήρε τη θέση του δίπλα στον Γιώργο Καραμέρο και εκεί, δέχθηκε τις ευχές των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Θάνου Πλεύρη και Δημήτρη Μαρκόπουλου για καλή αρχή στα καθήκοντά του ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ακόμα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Στέφανος Κασσελάκης δεν απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά και από τις ραγδαίες εσωκομματικές εξελίξεις που υπάρχουν, ενώ σημειώνει και μία σημαντική πληροφορία: έκανε μία στάση στο περίπτερο για να αγοράσει τσίχλες. 

Η επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στη Βουλή έκλεισε -φυσικά- με συνάντηση που είχε με τον μέντρορά του και σύντροφό του Παύλο Πολάκη στο καφενείο της Βουλής και στην οποία παρόντες ήταν, επίσης, οι Θεοδώρα Τζάκρη, Χρήστος Γιαννούλης και Ευάγγελος Αποστολάκη.