Στην επίκαιρη συζήτηση για το «Πόθεν Έσχες» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, πήρε μέρος ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης... Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος προσπαθεί να υποβαθμίσει την επιχειρηματολογία γύρω από τον κ. Κασσελάκη με μία έμμεση στήριξη και ταυτόχρονα με Fake News και αβάσιμα επιχειρήματα, θέλει να πλήξει τον πρωθυποργό, Κυριάκο Μητσοτάκη για παράνομο πλουτισμό...

«Η Ελλάδα είναι ένα απέραντο φρενοκομείο, όπως είχε πει ο Χατζηδάκης, ο μεγάλος αυτός μουσικοσυνθέτης. Απόδειξη του γεγονότος είναι ότι έχουμε δύο κόμματα, τα οποία μαλώνουν για ένα θέμα: Για το πόθεν έσχες. Έχουμε τον κο. Κασσελάκη και τον κο. Μητσοτάκη να είναι ουσιαστικά συμμέτοχοι στο φρενοκομείο αυτό», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης υποστήριξε ότι «από τη μία έχουμε τον κο Κασσελάκη, με το πόθεν έσχες του, που κανείς δεν ξέρει αν υπάρχει ή αν δεν υπάρχει. Τη μία μέρα λέει θα το φέρει μετά τις ευρωεκλογές, την άλλη λέει θα το φέρει πριν της ευρωεκλογές. Και από την άλλη έχουμε τη ΝΔ, που χρωστά 500 εκατ. ευρώ, ως κόμμα, ο ίδιος ο πρωθυπουργός ποτέ δεν μας είπε από πού βρήκε τα εκατομμύρια που διαθέτει και τα ακίνητα και ταυτόχρονα κάνει μια τεράστια προεκλογική καμπάνια. Αλήθεια, η ΝΔ πού βρήκε τα λεφτά για την προεκλογική περίοδο;», αναρρωτήθηκε ο κ. Βελόπουλος.

Προφανώς, κάποιος πολίτης θα μπορούσε να θέσει την ίδια ερώτηση και στον κ. Βελόπουλο. «Αλήθεια, η Ελληνική Λύση πού βρήκε τα λεφτά για την προεκλογική περίοδο;», γιατί ο λαϊκισμός είναι το όπλο του και τον χρησιμοποιεί, όχι μόνο να πλήξει την κυβέρνηση... αλλά στα δύσκολα και να υποστηρίξει τους από τα αριστερά πολιτικούς του φίλους.