Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο ραδιόφωνο της πόλης, αποκάλυψε τον πραγματικό του εαυτό, πίσω από το Life Style προσωπείο, εξαπολύοντας πρωτοφανή επίθεση στη δημοσιογράφο του σταθμού, έως τη στιγμή που έφυγε από το στούντιο, επειδή δεν του άρεσαν οι δύσκολες ερωτήσεις.

Έτσι λοιπόν, ο κ. Κασσελάκης «πήγε για μαλλί στη Ρόδο, αλλά βγήκε κουρεμένος», παρουσιάζοντας ένα αυταρχικό και αλαζονικό πρόσωπο, χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις προς τη δημοσιογράφο Ρένα Παυλάκη, η οποία κράτησε την ψυχραιμία της. 

Προφανώς η σημερινή εικόνα του κ. Κασσελάκη, βγαλμένη από τα υπόγεια της Κουμουνδούρου, έπληξε ανεπανόρθωτα τον ΣΥΡΙΖΑ στον δρόμο προς τις ευρωεκλογές, αναδεικνύοντας την πολιτική του ανεπάρκεια και μία νοοτροπία που δεν ταιριάζει στα δημοκρατικά καθεστώτα. 

Η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να κάνει δύσκολες ερωτήσεις και να ζητάει απαντήσεις στα φλέγοντα ζητήματα, αλλά ο κ. Κασσελάκης, φαίνεται να αρέσκεται στα «στημένα». Άλλωστε είναι η δεύτερη φορά που το κάνει, καθώς τα βρήκε δύσκολα και σε ερώτηση της Σίσσυ Χριστίδου σε Life Style εκπομπή.

Προβληματίζει η συμπεριφορά του

Το εκλογικό σώμα σκέπτεται, βλέπει και ακουεί. Ένας πολιτικός με τέτοια συμπεριφορά, το ανησυχεί, και το προβληματίζει. Δικαίως η σημερινή συμπεριφορά του Στέφανου Κασσελάκη είναι η απαρχή μιας νέας πτώσης του ΣΥΡΙΖΑ που ενδεχομένως θα φέρει στη δεύτερη θέση το ΠΑΣΟΚ.