Είναι γνωστό πλέον ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει αλλεργία στις δύσκολες πολιτικές ερωτήσεις, καθώς έχει αποχωρήσει ουκ ολίγες φορές από συνεντεύξεις που τον στριμώχνουν. Έπειτα αναλαμβάνει η υπόγα του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία επιτίθεται στους δημοσιογράφους επειδή δεν έκαναν lifestyle ερωτήσεις και δεν χάιδεψαν αρκετά τον πρόεδρό τους.

Το ίδιο ακριβώς σκηνικό εκτυλίσσεται και με τη δημοσιογράφο Ρένα Παυλάκη, από τη συνέντευξη της οποίας αποχώρησε άρον άρον ο Στέφανος Κασσελάκης απλά επειδή δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις της. Πρώτα της επιτέθηκε με ανάρτησή του ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας για εντολοδόχους του Μαξίμου. Έπειτα, όπως ήταν φυσικό, ανέλαβε ο γνωστός αψύς Παύλος Πολάκης, η υπόγα και οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ στα κοινωνικά δίκτυα. Αυτοί, δηλαδή, που υποτίθεται είναι υπέρ της ελευθερίας του λόγου και δήθεν κόπτονται για την ελευθεροτυπία στη χώρα.

Τις τελευταίες ώρες γνωστά χυδαία τρολ αλλά και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν οργανωμένα να αποδομήσουν τη δημοσιογράφο και έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα ανθρωποφαγίας, θυμίζοντας σε όλους μας τι θα πει ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτό το πλαίσιο αναπαράγουν και την ανακοίνωση ενός υποψήφιου με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στις περιφερειακές εκλογές, ο οποίος μάλιστα είναι και πρόεδρος σωματείου στη Ρόδο. Όπως παρατήρησαν πολλοί χρήστες στο Χ, το σωματείο αυτό βγάζει... 2 δελτία Τύπου τον χρόνο, αλλά θυμήθηκε να επιτεθεί στη Ρένα Παυλάκη, τυχαία έπειτα από την αγενή αποχώρηση Κασσελάκη.

Οι δημοσιογράφοι οφείλουν να ρωτάνε τον Στέφανο Κασσελάκη μόνο πόσο καταπληκτικός πρόεδρος είναι και φυσικά για τη lifestyle ζωή του, τα μπουζούκια, τα ταξίδια και τα ακριβά του γούστα. Να μην τολμήσουν τις απαιτητικές πολιτικές ερωτήσεις διότι ο πρόεδρος δεν ανέχεται τόση ελευθεροτυπία κι έπειτα θα τους αναλάβει η υπόγα. Τα κλασικά τοξικά εικονογραφημένα του ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή. 

Ακολουθούν οι σχετικές αναρτήσεις: