Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, συνεχίζει την επίθεση στη δημοσιγράφο της Ρόδου, Ρένας Παυλάκη, στοχοποιώντας την και έχοντας την υποστήριξη του βουλευτή Χανίων, Παύλου Πολάκη. 

Να υπενθυμίσουμε πως νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε αποχωρήσει από ραδιοφωνικό σταθμό στη Ρόδο γιατί δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις της δημοσιογράφου. Ωστόσο, δίνει συνέχεια και επανέρχεται με νέα επίθεση εναντίον της μιλώντας για εντολοδόχους του Μαξίμου. Στην κόντρα δεν έχασε την ευκαιρία να αναμειχθεί και ο «αψύς Σφακιανός», Παύλος Πολάκης, ο οποίος λέει «Δεν είσαι μόνος σου» σπεύδοντας να επικροτήσει την ανάρτηση Κασσελάκη.

Ειδικότερα, συνέχεια στην αντιπαράθεσή του με τη δημοσιογράφο Ρένα Παυλάκη δίνει ο Στέφανος Κασσελάκης λίγες ώρες μετά την επεισοδιακή συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Voice της Ρόδου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που αποχώρησε από τη συνέντευξη επειδή διαφώνησε με το περιεχόμενο των ερωτήσεων της δημοσιογράφου(!) σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μιλά για εντολοδόχους του Μαξίμου και ότι ο ίδιος δεν είναι διατεθειμένος να σκύψει το κεφάλι σε στελέχη της ΝΔ που υποδύονται τους δημοσιογράφους.

Στον δεύτερο γύρο της επίθεσης Κασσελάκη στους Ροδίτες δημοσιογράφους έσπευσε να πάρει μέρος και ο Παύλος Πολάκης ο οποίος αναδημοσίευσε την ανάρτηση Κασσελάκη και έστειλε το μήνυμα ότι στις επιθέσεις προς τους δημοσιογράφους «δεν είσαι μόνος σου».

Αναλυτικά

«Όποιος επιθυμεί έναν αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος θα σκύβει ενοχικά το κεφάλι μπροστά σε εντολοδόχους του Μαξίμου - στελέχη της ΝΔ που υποδύονται τους αντικειμενικούς δημοσιογράφους, να ξέρει ότι δεν είμαι εγώ αυτός.

Έτσι χτίστηκε η προπαγάνδα τόσων χρόνων. Με την Αριστερά να γυρνάει από σεβασμό και το άλλο μάγουλο στη λάσπη ενός αδίστακτου καθεστώτος.
Έτσι έγινε το μαύρο - άσπρο.
Έτσι διαβρώθηκαν συνειδήσεις.
Έτσι το ψέμα νίκησε την αλήθεια.

Θα μου πείτε, «μόνος σου θα τα βάλεις με το πανίσχυρο σύστημα προπαγάνδας του Μητσοτάκη;».
Ναι, είναι η απάντηση. Είμαι αποφασισμένος να σπάσω το απόστημα.
Πέντε χρόνια ήταν αρκετά».

Δείτε την ανάρτησή του

Πολάκης: Δεν είσαι μόνος

Την ανάρτηση Κασσελάκη έσπευσε να επικροτήσει ο Παύλος Πολάκης.

«Προφανως δεν εισαι μονος σου!! Επιθεση σε ολη τη γραμμη σε ολη τη σαπια «δημοσιογραφια» των πετσοταισμενων δουλικων του Μαξιμου!» ανέφερε στη δική του ανάρτηση στο X.