Ο Στέφανος Κασσελάκης εκτός από αδιαμεσολάβητος και όλα τα άλλα που έχει προσάψει ο ίδιος στον εαυτό του έχει δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι είναι και… cool, ταυτόχρονα με την ταπεινοφροσύνη και όλα τα υπόλοιπα που τον διακρίνουν κατά την προσωπική του άποψη στην οποία φαίνεται να έχει καταλήξει μετά από πολλή σκέψη…

Κυκλοφορεί χαμογελαστός και άνετος, βγάζει σέλφι και μοιράζει αγκαλιές με την ίδια  ευκολία με την οποία υβρίζει και χυδαιολογεί σε βάρος πολιτικών αντιπάλων και κυρίως κατά του πρωθυπουργού. Όταν όμως δίνει συνεντεύξεις ακόμη και σε ιδιαίτερα φιλικά περιβάλλοντα στριμώχνεται. Αδυνατεί να απαντήσει πέραν αυτών που δείχνει να έχει παπαγαλίσει αναφορικά με σημαντικά θέματα. Αδυνατεί να αναλύσει περαιτέρω σκέψεις και θέσεις.

Το χειρότερο για τον ίδιο όμως είναι πως όταν στριμώχνεται ακόμη και με απλές αλλά στοχευμένες ερωτήσεις αντιδρά. Και αντιδρά άσχημα. Το έχει δείξει αρκετές φορές. Το τερμάτισε όμως στην περίπτωση της συνέντευξης που έδωσε σε τοπικό ραδιόφωνο της Ρόδου από την οποία αποχώρησε εκνευρισμένος. Πολύ εκνευρισμένος. Μέχρι και ανακοινώσεις βγήκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιώντας τη δημοσιογράφο. Μέχρι και αναρτήσεις έκανε ο ίδιος για να δικαιολογήσει τη στάση του και την αδυναμία του να αντιπαρατεθεί σε μια έντονη συζήτηση.

Το προσωπείο που έχει φορέσει έχει πλέον ραγίσει. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο cool –κατά δήλωσή του– Στέφανος έχει εκτεθεί. Βέβαια όσο εκτίθεται τόσο πιο τοξικός, τόσο πιο επιθετικός γίνεται και τόσο πιο πολύ εξαπολύει ύβρεις και υιοθετεί τον χυδαίο και ακραίο αντιπολιτευτικό λόγο. Η προσπάθειά του όμως να δημιουργήσει ένα σκηνικό λάσπης και βούρκου στην πολιτική ζωή έχει ημερομηνία λήξης την Κυριακή των ευρωεκλογών.

Από εκεί και πέρα ας ασχοληθούν μαζί του οι… σύντροφοί του.