Δεν είναι πλέον άγνοια. Αυτό έχει ξεπεραστεί ως άλλοθι. Ο Στέφανος Κασσελάκης ακολουθεί συγκεκριμένη τακτική που βασίζεται στα ψέματα, στη λάσπη και την τοξικότητα. Είναι ο μοναδικός τρόπος να παραμείνει στο προσκήνιο και η μοναδική του διέξοδος στην αδυναμία κατάθεσης προτάσεων ικανών να αποτελέσουν εναλλακτική λύση.

Οι υποσχέσεις του, τα δισεκατομμύρια που μοιράζει και οι σέλφι δεν πείθουν κανέναν…Κάθε συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κάθε δήλωσή του, περιλαμβάνει μια σειρά ψεμάτων που αφορούν την κυβέρνηση και κυρίως τον πρωθυπουργό. Έφτασε στο σημείο, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, να υποστηρίξει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δηλώσει πως το πρόγραμμα του κόμματός του κοστίζει 45 δισ. ευρώ τον…χρόνο. Και το είπε ανερυθρίαστα.

Ομοίως ανερυθρίαστα εκστόμισε και όλα τα υπόλοιπα. Από το θέμα των Τεμπών μέχρι την οικονομία και τη θέση του για την κατάσταση της χώρας. Δεν σταματά. Δεν κομπιάζει. Τα αραδιάζει με τη σειρά που δείχνει να την έχει μάθει απέξω με μια παράλληλα εμμονική τάση να βάλλει σε προσωπικό επίπεδο κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μπορεί αναλυτές να υποστηρίζουν πως οι προσωπικές επιθέσεις και οι ύβρεις αποτελούν μέθοδο προκειμένου να αναγκάζεται ο αντίπαλος να απαντά και κατ’ επέκταση να αναγορεύει τον υβριστή σε συνομιλητή, εν τούτοις το ζήτημα έχει αποκτήσει διαστάσεις εμμονής.