Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επαίρεται ότι είναι ο καλύτερος στα οικονομικά από τους υπάρχοντες πολιτικούς, ξέρει, όπως είπε στη συνέντευξή του στο Action24, να βγάζει λεφτά, αλλά επιπλέον διαπιστώνουμε ότι στα λόγια ξέρει και να τα μοιράζει αφειδώς. Κι εδώ που τα λέμε, όταν δεν είναι δικά σου όλοι ξέρουν.

Αυτό που δεν ξέρει, ή δεν μας λέει, είναι πού θα τα βρει: γιατί είναι άλλο να είσαι «διαμεσολαβητής» distressed αγορών και άλλο τα δημόσια οικονομικά.

Εκτός κι αν ο Γιώργος Παπανδρέου ψιθύρισε το μυστικό στον Στέφανο Κασσελάκη πού θα βρει τα «λεφτά υπάρχουν» και παρεμπιπτόντως του είπε και πως θα επαναφέρει τον 13ο και τον 14ο μισθό στους δημοσίους υπαλλήλους που εκείνος και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κατήργησαν το 2010.

Επί τη ευκαιρία, τώρα που γυρίζει, θυμίζουμε ότι «χουβαρνταλίκια» αντίστοιχων kasseleconomics είχε επιδείξει τάζοντας την επαναφορά της 13ης σύνταξης ο Αλέξης Τσίπρας το 2015.

Η σύνταξη δεν επανήλθε, αλλά επανέρχονται οι «λαγοί και τα πετραχήλια» που τάζει ο πρόεδρος του CASCO-ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, επειδή ψηφίζουμε για το Ευρωκοινοβούλιο, οι υποσχέσεις μετατίθενται για τρία χρόνια μετά.

Δηλαδή, ζήσε Μάη μου, εφόσον «ζήσει» ο ΣΥΡΙΖΑ, να φας το success story του Κασσελάκη.