Αν και δεν είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού και το ΠΑΣΟΚ κινείται στην ίδια γραμμή –όπως κάνει με όλα σχεδόν τα θέματα– εν τούτοις, με το δυστύχημα στα Τέμπη λειτουργεί με το σκεπτικό της πολιτικής σκύλευσης νεκρών σε μια προσπάθεια να εκμεταλλευθεί τη θλίψη και τον πόνο των συγγενών αλλά και την αγανάκτηση που καλλιεργήθηκε προεκλογικά με στόχο να την επαναφέρει στο προσκήνιο.

Ουδείς μπορεί να πει οτιδήποτε για τους συγγενείς. Για τους ανθρώπους που έχασαν τα παιδιά τους πρώτα απ’ όλα, αλλά και για όσους έχασαν τους δικούς τους. Δικαιούνται να ζητούν πλήρη απόδοση ευθυνών για την οποία έχει αναλάβει η Δικαιοσύνη.

Όταν όμως αυτό το τραγικό δυστύχημα επιχειρούν να το εκμεταλλευθούν κόμματα, τότε αγγίζει τα όρια της ιεροσυλίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί τραγικό παράδειγμα. Το έκανε επί Αλέξη Τσίπρα, το συνεχίζει ακόμη περισσότερο σήμερα με τη συμπλήρωση ενός έτους με τον Στέφανο Κασσελάκη

Έφτασαν στο σημείο να αναρτήσουν πανό στα γραφεία της Κουμουνδούρου ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης που πρωτοστατεί σε αυτήν τη διαδικασία θα βρεθεί στα Τέμπη την Τετάρτη το πρωί. Στο σημείο που προ ημερών τράβηξε ένα βίντεο για να το αναρτήσει στα σόσιαλ μίντια με τον ίδιο να περιφέρεται στο σημείο του τραγικού δυστυχήματος δίνοντας ένα απαράδεκτο σόου.

Δείτε το βίντεο:

Και μόνο το πανό που αναρτήθηκε στην Κουμουνδούρου είναι αρκετό για να πείσει και τους πλέον δύσπιστους για τις προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του Στέφανου Κασσελάκη. Για το πώς βλέπουν το τραγικό δυστύχημα, για το τι πιστεύουν για τους συγγενείς και τους φίλους των νεκρών. Αλλά και για το πώς διαχωρίζουν τους νεκρούς ανάλογα με το ποιος είναι κυβέρνηση.

Τέτοια πανό δεν είδε κανείς την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ. Είδε όμως ανάλογες με του νέου προέδρου συμπεριφορές.

Ουδείς δύναται να ξεχάσει αυτό το τραγικό συμβάν. Ούτε η κυβέρνηση. Είναι η τελευταία άλλωστε που επιθυμεί να μην πέσει άπλετο φως ώστε να διαπιστωθεί η πραγματική αιτία και να βρεθούν οι υπεύθυνοι.

Ρίχνοντας λάδι σε μια φωτιά που σιγοκαίει ουδείς μπορεί να κερδίσει οτιδήποτε. Αντιθέτως, δείχνει την πλήρη απουσία ενσυναίσθησης και κυρίως την παντελή απουσία ευαισθησίας απέναντι στους συγγενείς των νεκρών.

Υγ.: Ο Στέφανος Κασσελάκης υπέγραψε το ψήφισμα της Μαρίας Καρυστιανού που έχασε την κόρη της στο δυστύχημα των Τεμπών. Και φυσικά έσπευσε να το διαφημίσει στα σόσιαλ μίντια. Αυτό τα λέει όλα

Δείτε την ανάρτηση: