Δεν κάνει πίσω ο Παύλος Πολάκης παρά την επιστροφή του στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας νέες αιχμές για τον Στέφανο Κασσελάκη στις κάμερες των ΕΡΤ, ΑΝΤ1 και Open, δηλώνοντας άλλη μία φορά πως «θα τα πούμε προγραμματικά και αξιακά στην ΚΕ». 

«Δεν είμαι κανένα παιδάκι για να με διαγραφούν χωρίς ενημέρωση και να με επαναφέρουν με μια ενημέρωση του Νίκου Παππά λίγα λεπτά πριν», τόνισε μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης σε δήλωσή του αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της είδησης ότι επιστρέφει στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Όπως είχα δηλώσει την ημέρα της απαράδεκτης διαγραφής μου, ήμουν είμαι και θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ. Είχα δηλώσει ότι ο λαός διαγράφει και κανείς άλλος. Λοιπόν ο λαός δεν διέγραψε και επειδή φάνηκε πόσο στημένο ήταν εκείνο το σκηνικό, σήμερα κάποιοι προσπαθούν να διορθώσουν το απαράδεκτο που έκαναν τότε να με διαγράψουν χωρίς καμία ενημέρωση, πιστεύοντας πως ήταν μια ευκαιρία για να ξεμπερδέψουν μαζί μου», πρόσθεσε ο βουλευτής και συνέχισε:

«Δεν αλλάζει η ποιοτική εκτίμηση που έχω κάνει για την ανάγκη δυναμικής αντιπολίτευσης. Ό,τι έχω πει ισχύει, τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην Κεντρική Επιτροπή. Είστε μεγάλα παιδιά, είναι ξεκάθαρο αυτό που λέω. Θα τα πούμε προγραμματικά και αξιακά στην ΚΕ».

«Δεν είναι κανένα παιδάκι για να με διαγραφούν χωρίς ενημέρωση και να με επαναφέρουν με μια ενημέρωση του Νίκου Παππά λίγα λεπτά πριν» κατέληξε με νόημα ο Παύλος Πολάκης.