Η απόφαση της Δικαιοσύνης στέλνει στον κουβά τον Παύλο Πολάκη και τη λάσπη που εξαπέλυσε κατά του Αδώνιδος Γεωργιάδη και των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Για επτά ολόκληρα χρόνια διέσυρε εργαζόμενους που σύρθηκαν στα δικαστήρια με δικές τους καταγγελίες. Και τώρα που η Δικαιοσύνη απεφάνθη αθωώνοντάς τους, ο αψύς Κρητικός τα έβαλε με τη… Δικαιοσύνη.

Το θέμα με τους εργαζόμενους στο ΚΕΕΛΠΝΟ και τα δήθεν ρουσφέτια με τις προσλήψεις αποτέλεσε σημαία όχι μόνο για τον Παύλο Πολάκη αλλά για το σύνολο των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που το 2017 ήταν και κυβέρνηση. Είχαν βρει μια ευκαιρία για να επιτεθούν στον Άδωνι Γεωργιάδη λίγο προτού στήσουν τη σκευωρία της Novartis, όπου έδωσαν φυσικά τα… ρέστα τους εναντίον και άλλων 9 πολιτικών αντιπάλων, μεταξύ των οποίων και δύο πρώην πρωθυπουργοί.

Ο Παύλος Πολάκης το πήγε όμως μέχρι… τέρμα. Και εκεί στο τέρμα έχασε αφού δεν κατάφερε να κόψει το νήμα διότι του έκοψε τον… βήχα η Δικαιοσύνη. Αθώωσε αυτούς που είχε καταγγείλει και διασύρει. Διότι, όπως και να το κάνουμε, να είσαι εργαζόμενος και να σε κυνηγά ο στενότερος συνεργάτης του τότε πρωθυπουργού δεν είναι και μικρό πράγμα. Όπως και το να σε υβρίζει μέσα από τις αναρτήσεις του. Αυτές που δεν ενοχλούσαν και τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος του παρείχε και το άλλοθι του «αψύ Κρητικού».

Βέβαια, η αθώωση από τη Δικαιοσύνη δεν λέει τίποτα στον Παύλο Πολάκη. Συνεχίζει. Άλλωστε όπως και ο Στέφανος Κασσελάκης –που έμαθε την… τέχνη δίπλα του– δεν αναγνωρίζει τον θεσμό παρά μόνο όταν βγάζει αποφάσεις υπέρ του. Για τον λόγο αυτόν και μετά την ανακοίνωση της απόφασης επιτέθηκε στη Δικαιοσύνη, άφησε απειλές, εξύβρισε τον υπουργό και τον Σταμάτη Πουλή που αθωώθηκε.

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του αναφέρει [τηρείται η ορθογραφία του Π. Πολάκη]:

«Αδωνη Γεωργιαδη και Σταματη Πουλη:

Ξερω και ξερετε πως ειστε βαθεια διεφθαρμενοι και για αυτα που εκανε ο πρωτος στη Νοβαρτις και για τα αλλα που κανατε μαζι στο Κεελπνο.

Ο πρωτος την εχει γλυτωσει προσωρινά με μια αρχειοθετηση με τον πρωτοφανη ορο «αδιευκρίνιστα» και ο δευτερος στη συγκεκριμενη δικη που επιχαιρει με μια «αθωωση» ενώ ο εισαγγελέας ειχε προτεινει ενοχη.

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;;;;

ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ .Σας περιμενω .Δεν καταλαβαίνω ουτε απο απειλές ουτε απο τις γελοιοτητες που ξεστομιζετε .

Σε ενα πραγμα συμφωνω: ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ! ΕΛΑΤΕ!!

Και στις επομενες δίκες σας,θα ειμαι εκει και σε οσες προκαλέσετε για μενα παλι εκει θα ειμαι (οπως και στις 20 μεχρι τωρα!!)

ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ….»

Η τελευταία φράση του αφορά το… όραμά του για αλλαγές στους δικαστικούς λειτουργούς μέσα από μια δεύτερη σχολή προκειμένου να καταστεί εφικτός και ο στόχος να μπουν στη φυλακή κάποιοι πολιτικοί αντίπαλοι και να κερδίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές…

Η αναφορά του στον εισαγγελέα και την εισήγησή του λέει πολλά για το τι ακριβώς νομίζει. Και η απάντηση του υπουργού Υγείας χαρακτηριστική.