Ξεκινά η κρίσιμη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, με φόντο τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε το περίφημο ερωτηματολόγιο Κασσελάκη προς τα μέλη του κόμματος, με το οποίο τα καλεί να απαντήσουν για σημαντικά ταυτοτικά ζητήματα, προσπερνώτας τα όργανα και το καταστατικό, όπως καταγγέλουν στελέχη.

Ενδεικτική του κλίματος που αναμένεται να επικρατήσει είναι η δήλωση του Γιάννη Ραγκούση κατά την προσέλευσή του στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. «Θέλω να υπενθυμίσω ότι τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας έχουν εκλεγεί ως μέλη της Κεντρικής Επιτροπής από την ίδια εκλογική βάση, από τα χιλιάδες μέλη του κόμματος, τα οποία εξέλεξαν πρόεδρο και τον Στέφανο Κασσελάκη», δήλωσε για να συμπληρώσει. «Μηδένα προ του τέλους μακάριζε».

6121949.jpg

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν να φτάνουν νστα γραφεία του κόμματος λίγο μετά τις 11:30 το πρωί. Από τους πρώτους που έφτασαν ήταν ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο οποίος είχε αποχωρήσει από την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της προηγούμενης εβδομάδας, κάνοντας λόγο για αυταρχική συμπεριφορά από τον πρόεδρο του κόμματος.

6121846.jpg
6121903.jpg