Ο Στέφανος Κασσελάκης αποφάσισε να απαντήσει εκ νέου στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που εναντιώνονται στο ερωτηματολόγιο του iSyriza και ουσιαστικά στην ίδια την ηγεσία του στο κόμμα. Μάλιστα η απάντηση του ήρθε μέσα από μια... Pub του Λονδίνου, όπου βρίσκεται μαζί με τον σύζυγό του.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με απόδημους Έλληνες, οι οποίοι είναι μέλη οργανώσεων αποδήμων του κόμματος στη Μεγάλη Βρετανία, στην pub "The Perseverance". Από τη γνωστή Pub του Λονδίνου έστειλε το μήνυμα στην Αθήνα ότι η φωνή των μελών είναι πάνω από τη δική του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης πληροφορήθηκε έκπληκτος το κύμα αμφισβήτησης της ηγεσίας του που εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες καθώς και το γεγονός ότι 17 από τα 21 μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος κατέθεσαν αίτημα να συνεδριάσει εκτάκτως, ακόμα και αύριο, το καθοδηγητικό όργανο του κόμματος.  Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αίτημα για τη σύγκληση της Π.Γ. υπογράφει και ο Παύλος Πολάκης.

Νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης έγινε δέκτης δημόσιων επιθέσεων από την Όλγα Γεροβασίλη, την Κατερίνα Νοτοπούλου, τον Νίκο Παππά, τον Πάνο Ρήγα και τον Χρήστο Σπίρτζη με αφορμή το δημοψήφισμα του iSyriza. Παράλληλα το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ βράζει καθώς οι αποφάσεις Κασσελάκη βρίσκουν αντίθετους τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών των οργάνων ενώ ο πρόεδρος τις λαμβάνει μόνος του και αιφνιδιαστικά, δίχως καμία διαβούλευση. Ενδεικτικό της εκρηκτικής κατάστασης είναι ότι πέρα από την Νίνα Κασιμάτη και την Θεοδώρα Τζάκρη, κανένα άλλο στέλεχος δεν βγήκε να στηρίξει τον νέο πρόεδρο, ο οποίος μοιάζει ολοένα και πιο απομονωμένος. 

 Αύριο το μεσημέρι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα παρακαθήσει σε γεύμα εργασίας με επενδυτικούς και επιχειρηματικούς φορείς και στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του στην εκδήλωση του London School of Economics, όπου με ενδιαφέρον αναμένεται το νέο μήνυμα στην Αθήνα και προς το εσωτερικό του κόμματος.

Δείτε φωτογραφίες του Στεφάνου Κασσελάκη από το Λονδίνο:

kasselakis-7.jpg
kasselakis-1.jpg

Διαβάστε περισσότερα για