Δεν έχουν τέλος τα επεισόδια από τον εσωκομματικό εμφύλιο στον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτήν τη φορά η Κατερίνα Νοτοπούλου πήρε θέση για τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει σχετικά με τα ερωτηματολόγια που ανάρτησε ο Στέφανος Κασσελάκης στον iSyriza για τα μέλη του κόμματος και αφορούν, μεταξύ άλλων, ακόμα και σε αλλαγή ονόματος και λογότυπου στον ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα η Κατερίνα Νοτοπούλου με ανάρτησή της στο Facebook στηρίζει έμμεσα την Όλγα Γεροβασίλη, η οποία επιτέθηκε άγρια στον Κασσελάκη, αναφέροντας ότι πρέπει να συγκληθούν άμεσα τα όργανα του κόμματος διότι ο Στέφανος Κασσελάκης ετοιμάζει διάλυση του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα. Η Κατερίνα Νοτοπούλου στην ανάρτηση της ουσιαστικά υποστηρίζει ότι τα ερωτηματολόγια και οι προσωπικές αποφάσεις του Στεφάνου Κασσελάκη για τόσο σημαντικές αλλαγές δεν μπορούν να υποκαταστήσουν τα όργανα του κόμματος. Μάλιστα υποστηρίζει ότι οι αιφνιδιαστικές ενέργειες Κασσελάκη ναρκοθετούν την ενότητα του κόμματος, μόλις πέντε ημέρες πριν τη διεξαγωγή του έκτακτου συνεδρίο ενώ προειδοποίησε ότι το κόμμα μπαίνει σε πολιτικό κενό.

Επιπλέον η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει τα καρφιά της κατά του Στεφάνου Κασσελάκη μιλώντας για εργαλειοποίηση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ και καταστρατήγηση της πολιτικής λειτουργίας του κόμματος, προφανώς για να ικανοποιήσει ο πρόεδρος τις προσωπικές του στρατηγικές. Τέλος ζητά άμεσα σύγκλιση των κομματικών οργάνων, στην ίδια γραμμή με την Όλγα Γεροβασίλη και τον Χρήστο Σπίρτζη. 

Ακολουθεί η ανάρτηση της Κατερίνας Νοτοπούλου: