Δεν έχει τέλος η εσωκομματική αντάρα στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς τα στελέχη μαλώνουν μεταξύ τους για το παραμικρό. Αυτήν τη φορά ωστόσο τα πράγματα είναι πιο σοβαρά καθώς ο Παύλος Πολάκης με μια ανάρτηση - φωτιά επέλεξε να επιτεθεί με άγριο τρόπο στον Αλέξη Τσίπρα.

Πιο συγκεκριμένα ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος διορίστηκε ξανά τομεάρχης διαφάνειας από τον Στέφανο Κασσελάκη, επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα με ανάρτησή του στο Facebook. Αφορμή ήταν οι δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού στο συνέδριο για τη συμπλήρωση 50 ετών από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα, που οργανώνει η «Καθημερινή» μαζί με το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης, το Hellenic Observatory European Institute του LSE και το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών. Εκεί μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι η αριστερά παραγνώρισε τους κινδύνους της οικονομίας, ιδίως με το θέμα του δημοψηφίσματος, ενώ πρόσθεσε ότι οι χειρισμοί που έκανε η κυβέρνησή του στο θέμα τόσο των υποκλοπών, όσο και των τηλεοπτικών αδειών ήταν ατυχείς. Μάλιστα ο πρώην πρωθυπουργός παραδέχθηκε ότι στο σκάνδαλο Novartis, όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος, έβαλαν στο ίδιο τσουκάλι ανθρώπους που δεν είχαν καμία εμπλοκή. Παράλληλα έριξε τα καρφιά του σε πρώην συντρόφους του στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς μίλησε για προσωπικές ατζέντες και κάποιους που ήθελαν να βγει η χώρα από το ευρώ.

Όλα αυτά προκάλεσαν την οργή του Παύλου Πολάκη, ο οποίος επέλεξε να επιτεθεί στον Αλέξη Τσίπρα με άγριο τρόπο. Αφού του έριξε μομφή ότι δεν πήγε στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά στο συνέδριο της Καθημερινής, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε οι ενέργειες με τη σκευωρία Novartis και τις τηλεοπτικές άδειες δεν ήταν ατυχείς αλλά ότι η δικαιοσύνη δεν έκανε τη δουλειά της, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση και στον δικαστικό κλάδο.

«Ατυχής ήταν η αυταπάτη μεγάλου τμήματος της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ πως η “Δικαιοσύνη θα έκανε τη δουλειά της”. Η Δικαιοσύνη που αρχειοθέτησε με «αδιευκρίνιστα ποσά» τον Γεωργιάδη και τον Αβραμοπουλο, που έβγαλε βούλευμα αθώωσης του Λοβερδου παρά τα ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ στοιχεία, η Δικαιοσύνη που δεν έβαλε φυλακή το Λιγνάδη, η Δικαιοσύνη που ακόμα “κλώθει”για το Predator και τα Τεμπη, η Δικαιοσύνη που καταδίκασε το Νίκο Παππα γιατί ανάγκασε τους καναλάρχες να πληρώσουν!! (Μπορώ να πω κι άλλα αλλά όχι τωρα)» προσθέτει στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης και συνεχίζει: «Ατυχής δεν ήταν ο διαγωνισμός για τα κανάλια του Νικου Παππα και του Λευτέρη Κρετσου, αλλά η πολιτικη επιλογή μετά την απόφαση του ΣΤΕ που έριξε το διαγωνισμό να ΜΗΝ ΞΑΝΑΝΟΜΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ με αλλαγή κανονισμού της Βουλης, αλλαγή σύνθεσης του σώματος των προέδρων της Βουλης και επιλογή νέου ΕΣΡ που θα έκανε ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!!

Έτσι θα αποδεικνύαμε πως θα πηγαίναμε μέχρι ΤΕΛΟΥΣ όπως κάναμε με τους εργολάβους στα νοσοκομεία που μας ερριξε τον πρώτο νόμο το ΣΤΕ αλλά ξανανομοθετησαμε και ΔΙΩΞΑΜΕ τους εργολάβους σε 77 νοσοκομεία, κερδίζοντας και στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο !!» καταλήγει Παύλος Πολάκης.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: