Φαίνεται ότι ο εσωκομματικός εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ και η προσωπική διαμάχη Στεφάνου Κασσελάκη - Αλέξη Τσίπρα φτάνει στα άκρα. Τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ στο «Χ» πλέον κάνουν ανοιχτή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο άλλοτε υμνούσαν, ακολουθώντας τη γραμμή του νέου προέδρου του κόμματος.

Πιο συγκεκριμένα το γνωστό και μη εξαιρετέο τρολ του ΣΥΡΙΖΑ, η Πεν Νταλαούρα, επιτίθεται στον πρώην πρωθυπουργό αναφέροντας ότι κάνει το ένα φάουλ μετά το άλλο, με αφορμή τη συνέντευξη Τσίπρα στην Ξένια Κουναλάκη. Μάλιστα το τρολ επιτίθεται χυδαία και στη δημοσιογράφο, ασκώντας την κριτική για τον τρόπο που διενήργησε τις ερωτήσεις της στον πρώην πρωθυπουργό. Έγραφε χαρακτηριστικά: «Συγγνώμη, ο Αλέξης Τσίπρας καταδέχτηκε να δώσει συνέντευξη σ' αυτή την τριτοδεύτερη  μανταμίτσα; Δεν μπορούσε να το αρνηθεί; Η οποία του είπε στο ξεκίνημα «δεν θα σας κάνω ερώτηση γιατί δεν πήγατε στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ γιατί ήρθατε στο σωστό, της Καθημερινής». Αλέξη από το ένα φάουλ στο άλλο». Φυσικά αυτή η επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα δεν θα πρέπει να θεωρείται τυχαία καθώς άρχισε μετά την ανοιχτή σύγκρουση του πρώην πρωθυπουργού με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Πολλοί υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ στο «Χ» επιτέθηκαν στον Αλέξη Τσίπρα για όσα είπε στο συνέδριο που διοργάνωνε η Καθημερινή σχετικά με τα 50 χρόνια της μεταπολίτευσης ενώ φαίνεται ότι σημείο τριβής για πολλούς φίλους του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξαν όσα αναγκάστηκε να αποκαλύψει ο πρώην πρωθυπουργός για τους λάθος χειρισμούς του στη σκευωρία Nοvartis. Υπήρχαν δε και αυτοί που υποστήριξαν τον πρώην πρωθυπουργό, υμνώντας την περίοδο της διακυβέρνησής του.

Μερικές από τις επίμαχες αναρτήσεις: