Μια στο καρφί και μια στο πέταλο από τον συνεργάτη του Τσίπρα, Θανάση Καρτερό, για τον νέο επικεφαλής της Κουμουνδούρου, Στέφανο Κασσελάκη.

Σε άρθρο του, σήμερα, στο κομματικό έντυπο του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή», αφού καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες να υπερασπιστεί τον «ηγέτη» του Αλέξη Τσίπρα και ταυτόχρονα να δώσει ένα πολιτικό τράτο στον Κασσελάκη, σε άλλο σημείο τα βάζει με τον νέο πρόεδρο, αναφορικά με τους «αποκεφαλισμούς» των Θανάση Θεοχαρόπουλου και Σταύρου Καλπάκη.

«Όντως τα έκανε μούσκεμα στις πρώτες αντικαταστάσεις στελεχών σε θέσεις ευθύνης», τονίζει χαρακτηριστικά ο αρθρογράφος της κομματικής «Αυγής» και στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα.

Αναλυτικά η επίμαχη παράγραφος:

«Σε κάθε περίπτωση, είναι ανακρίβεια στα όρια της συκοφαντίας, που μόνο το πένθος της ήττας μπορεί να εξηγήσει, να προσπαθούν κάποιοι να ρίξουν τον Τσίπρα στον λάκκο των "κοριών". Δεν ανακατεύτηκε, μίλησε ελάχιστα όταν έπρεπε, τήρησε την ουδετερότητα για την οποία δεσμεύτηκε. Βολικό ίσως, αλλά αντιπαραγωγικό είναι να μοιρολογάμε ότι αυτός φταίει. Και να εξουδετερώνουμε με φραστικές βόμβες ακόμα και την κριτική στον νέο πρόεδρο, που όντως τα έκανε μούσκεμα στις πρώτες αντικαταστάσεις στελεχών σε θέσεις ευθύνης».