«Ευτυχώς στονΣΥΡΙΖΑ δεν έχουμε πρόβλημα Δημοκρατίας. Είχαμε μια πολιτισμένη προεκλογική αντιπαράθεση και ό,τι ψηφίσουν σήμερα οι πολλοί θα δεσμεύει τους πάντες. Επειδή αλλού υπάρχουν προβλήματα δημοκρατίας, σήμερα η στήλη παραχωρείται στον Τούρκο συγγραφέα Αζίζ Νεσίν. Για πολιτιστικούς λόγους. Καμία σχέση με εμάς» γράφει στην κυριακάτικη «Αυγή» (24/09/2023) ο στενός συνεργάτης του Τσίπρα, Θανάσης Καρτερός, και θες να κλάψεις γοερά από το αστείον του πράγματος.

Άκου πολιτισμένη προεκλογική αντιπαράθεση, ο εμφύλιος και το καθημερινό ξεκατίνιασμα μεταξύ στελεχών του Κασσελάκη και της Αχτσιόγλου…

Εκτός αν ο συνεργάτης του Τσίπρα κάνει χιουμουράκι και απλά επέλεξε με αυτό το αρθράκι να τρολάρει το αφιονισμένο ΣΥΡΙΖΑϊκό πλήθος, που οι καβγάδες τους είναι για επιθεώρηση στο Δελφινάριο και για τραγωδία στην Επίδαυρο, μαζί!

Θα έχει ενδιαφέρον, πάντως, να δούμε τι θα λέει ο αρθρογράφος της κομματικής «Αυγής» από Δευτέρα, γιατί αύριο το βράδυ τελειώνουν τα καλαμπουράκια - και η τοξικότητα και τα συντροφικά μαχαιρώματα θα… ανέβουν «πολιτιστικό» επίπεδο.

Ακολουθεί το περισπούδαστο, και με ύφος διδασκάλου, άρθρο του Καρτερού: