Κάποιος πρέπει να νουθετήσει τον φέρελπι πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να μιλάει λιγότερο και κυρίως όταν μιλάει να διαβάζει αυτά που του γράφουν -άλλωστε μαθαίνει γρήγορα- ώστε, αφού ο ίδιος δεν ξέρει τι λέει, να τον καταλαβαίνουν αυτοί που τον ακούνε.

Διότι ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης οφείλει να γνωρίζει ότι δεν αποτελεί θεσμικό ατόπημα, όπως είπε, να έχει λήξει η θητεία των μελών της ΑΔΑΕ εδώ και ένα χρόνο και να παραμένουν στις θέσεις τους. Το θεσμικό ατόπημα είναι ότι παραμένουν στις θέσεις τους ενώ έχει λήξει η θητεία τους από τον Μάρτιο του 2022. Ενδεχομένως τότε ο Στέφανος Κασσελάκης από την Αμερική να μην είχε χρόνο (λόγω της διαφοράς της ώρας) να ασχοληθεί με τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα, αλλά το επάγγελμα του προέδρου κόμματος, αν και δεν έχει τις δυσκολίες αυτού του διαχειριστή κεφαλαίων, χρειάζεται αν μη τι άλλο σοβαρότητα.

Εντάξει, «παιδί» του Πολάκη είναι και είναι αναμενόμενο να τον έχει πρότυπο -δείτε πώς συμπεριφέρεται στους δημοσιογράφους-, αλλά οι «μαγκιές» δεν συνάδουν με το φιζίκ του και το νεωτεριστικό στιλ που θέλει να περάσει στους αποχαυνωμένους θαυμαστές του. Και μια συμβουλή από τον Φρόιντ: «Τα παιδιά είναι εντελώς εγωκεντρικά. Αισθάνονται τις ανάγκες τους έντονα και αγωνίζονται ανηλεώς για να τις ικανοποιήσουν». Αυτό τουλάχιστον θα το καταλάβει;

Easy Writer