Οσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος, αλλά στην περίπτωση του Στέφανου Κασσελάκη όχι μόνο πήρε το ξεσκονόπανο και «ξεσκόνισε» τους διαφωνούντες, αλλά φέρνει και την «Ωρα του προέδρου» στο κομματικό ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ, εγκαινιάζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο ένα αναβαθμισμένο σε λαϊκισμό μοντέλο επικοινωνίας με το κοινό. Σ’ αυτό το πλαίσιο σχεδιάζει μια φορά την εβδομάδα να απαντάει σε ερωτήσεις ακροατών, όπου αναμένεται όλοι να ακούν αυτά που θέλουν να ακούσουν: γιατί διαφορετικά τι νόημα θα είχε το «About Time» αν τα... άκουγε ο πρόεδρος αντί να ψυχαγωγούνται οι ακροατές του;

Μια και το ’φερε η κουβέντα, σε μια ταινία με τίτλο «Οσα φέρνει ο χρόνος», ο πρωταγωνιστής αποκαλύπτει ένα οικογενειακό μυστικό: Μπορεί να ταξιδέψει στο χρόνο, αλλά στο παρελθόν, ποτέ στο μέλλον! Θα πείτε, και τι σχέση έχει η ώρα του προέδρου Κασσελάκη στο ραδιόφωνο με την ταινία; Το παρελθόν! Διότι, το μόνο που δεν έχουμε ακούσει από τον 35άρη, που τον λένε Στέφανο, είναι αυτό που είχε πει ο νομπελίστας συγγραφέας, Μπόρις Πάστερνακ: «Τι αιώνα κάνει έξω;»

Ωστόσο, προτείνουμε αντί της «Ωρας», ο τίτλος της εκπομπής να είναι «Οι Ωρες του προέδρου». Ετσι κι αλλιώς θα λέει που θα λέει παραμύθια, τουλάχιστον οι εκπομπές του να έχουν αναφορά στη μυθολογία. Αλλωστε, ένας αιώνας πάνω, ένας κάτω, ο Κασσελάκης... είναι στο πνεύμα της εποχής (του).