Απαξ και κατέβηκε επίπεδο ο ΣΥΡΙΖΑ εκδηλώθηκαν οι πραγματικές προθέσεις όσων πίσω από την ταμπέλα του προοδευτικού έκρυβαν αυταρχικές αντιλήψεις. Αλλά και εκείνων που κρατούν «Ομπρέλα», πιστεύοντας ότι δεν θα βραχούν οι έτσι κι αλλιώς μουλιασμένες νοοτροπίες και αντιλήψεις της Αριστεράς.

Μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ, καταρρέει και ο μύθος που συντηρούσαν όσοι αφέθηκαν να γράψουν την Ιστορία με τρόπο που θα εξυπηρετούσε τους σκοπούς τους. Και τώρα, η Ιστορία εκδικείται τους παραχαράκτες της: το θέαμα στην ΚΕ συνιστά ομολογία εξαπάτησης.

Έδειξαν ποιο είναι το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και της Αριστεράς. Επρεπε να έρθει ο… απόδημος Κασσελάκης ώστε να καταστεί σαφές αυτό που δεν κατέστη όταν έφεραν τον… Ανεξάρτητο Ελληνα Καμμένο: ότι είναι όλοι «καμένοι»! Και κατα- καημένοι όσοι ακόμα και έπειτα από τα αποκαλυπτήρια του γκροτέσκο πραξικοπήματος, που συνεχίζεται κατά της χώρας και της δημοκρατίας, πιστεύουν ότι η Ελλάδα χρειάζεται «βιτελόνους» και «μπουφόνους».

Η Ιστορία θα δείξει ότι ο Κασσελάκης προσέφερε ανεκτίμητη υπηρεσία στη χώρα. Εάν, μάλιστα, είχε προλάβει τον Αλέξη Τσίπρα θα είχαμε γλιτώσει και την τοξικότητα. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ.