Ουδεμία έκπληξη δεν προκάλεσε σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ η αποκάλυψη της Κατερίνας Νοτοπούλου ότι έχει δεχτεί bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη, καθώς η τοξικότητα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης την περίοδο της ηγεσίας του έκπτωτου προέδρου ξεπέρασε κάθε όριο.

Ο πρώην υπουργός Χρήστος Σπίρτζης και ο βουλευτής Χρήστος Γιαννούλης εξέφρασαν τη στήριξη τους στην Κατερίνα Νοτοπούλου με αναρτήσεις τους στα social media, το πνεύμα των οποίων ήταν περίπου «τι δεν είχατε καταλάβει;». 

O Χρήστος Σπίρτζης «Οι γνωστοί και οι γνωστοί άγνωστοι στο twitter σήμερα στοχοποίησαν την Κατερινα Νοτοπούλου γιατί αποκάλυψε ότι δέχτηκε bullying απο το Στέφανο Κασσελακη. Τί πάθατε ρε παιδια; Τί δεν ξέρατε; Δεν ρωτήθηκε ο Στεφανος Κασελακης αν κάνει bulling σε βουλευτές και δημοσιογράφους στην προηγούμενη Κεντρική Επιτροπή και δεν απάντησε τίποτα ως συνήθως; Μείνατε έκπληκτοι; Με δημοσιογράφους δεν μιλάτε; Με άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ; Με μέλη της ΠΓ; Το Σάββατο πριν τις ευρωεκλογές δεν ήταν κανεις απο εσάς τους γνωστούς και γνωστους αγνώστους στο χώρο που βρέθηκε ο Στεφανος Κασελακης με δημοσιογράφους; Δεν θυμάστε πώς μίλησε και πώς αντέδρασε ένας δημοσιογράφος που δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα να του πατήσει κάποιος την αξιοπρέπεια του; Δεν διάβασε ποτέ κανεις απο εσάς που γράφετε όλη μέρα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης την ανάρτηση του; Το βίντεο του που στοχοποίησε τα 8 μέλη της ΠΓ ή όσους πιστεύουν στην συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων; Τις αναρτήσεις για τον Αλέξη Τσίπρα; Τις εκδικητικές απολύσεις; Ή ξαφνικά ξεχάσατε ότι κάποιοι απο εσάς διαδίδατε ότι ήταν ψέμματα; Δεν θυμάται κανεις να κάνει bullying απο "σκηνής" στο συνέδριο, στοχοποιώντας συντρόφους;» γράφει μεταξύ άλλων ο Χρήστος Σπίρτζης και καταλήγει: «Μην πέφτετε απο τα σύννεφα σήμερα. Μπράβο σε όσους είχαν το σθένος να μιλήσουν όταν πολλοί απο όσους σήμερα κατάλαβαν, είτε σιωπούσαν, είτε ανεχόντουσαν, είτε στήριζαν έναν άνθρωπο που δεν είχε καμία σχέση με την Αριστερά και την προοδευτική παράταξη. Όσο αποκαλύπτεται η παρακμή και ο ευτελισμός των 11 μηνών, τόσο θα στοχοποιούνται περισσότερο οι άνθρωποι που είχαν αξιοπρέπεια». 

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Γιαννούλης μιλά για φελλούς που παρέμειναν τέτοιοι ακόμα κι αν οι πολίτες τους τίμησαν από σπόντα. «Με την Κατερίνα Νοτοπούλου σε κάποια μπορεί να διαφωνούμε, στα περισσότερα συμφωνούμε αλλά πάντα συζητάμε. Από την εφηβεία της, βρίσκεται και παλεύει στην Αριστερά, την κακοποιημένη σήμερα απαξιωτικά από πολλούς αριστερά του 3%. Τους ίδιους που όταν ξεκινούσε το τρένο το πετροβολούσαν. Δέχτηκε και δέχεται άθλιες επιθέσεις αλλά στο τρένο αυτό ανέβηκε όταν ξεκινούσε και όχι το 2019, χρόνια που σημερινοί συκοφάντες της, αγωνιούσαν για ένα νεύμα του Αλέξη Τσίπρα που θα ισοδυναμούσε με μια θέση σε ένα ψηφοδέλτιο. Και ήταν απόντες, άφαντοι όταν το 2019 δίνονταν η μεγάλη και επώδυνη μάχη για την συμφωνία των Πρεσπών και την υπεράσπιση του κυβερνητικού έργου του ΣΥΡΙΖΑ. Κάποιοι υπηρετούσαν τον Καραμανλή και την Νέα Δημοκρατία, άλλοι έψαχναν να κάνουν ρεσάλτο στον ΣΥΡΙΖΑ του 32% και κάποιοι απλά ήταν φελλοί όπως και παρέμειναν, ακόμη και αν τους τίμησαν οι πολίτες από "σπόντα". Έτσι λοιπόν κάθε έκφραση μίσους και μισογυνισμού, κάθε ψεύτικη είδηση και κάθε υποτιμητικό σχόλιο με γαρνιτούρα απειλών, επιστρέφει ως απαράδεκτη από τον παραλήπτη. Η πολιτική και η δημοκρατία ενώνει τους ανθρώπους που θέλουν να ακούσουν, να σκεφτούν, να διαφωνήσουν να παλέψουν» σημειώνει.