Να τα μαζέψει και να κατεβάσει τους τόνους καλούν τον Στέφανο Κασσελάκη έξι κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που κατέθεσαν τροπολογία για την πολιτική απόφαση μέσω της οποίας αποκλείουν την εναλλακτική δημοψηφίσματος για πειθαρχικά ζητήματα.

Οι Γεροβασίλη, Ζαχαριάδης, Θεοχαρόπουλος, Ξενογιαννακοπούλου, Ραγκούσης, Φλαμπουράρης ζητούν να μη γίνονται αποδεκτές εμπρηστικές δημόσιες δηλώσεις από θεσμικούς εκπροσώπους του κόμματος και δεύτερον να μην πραγματοποιούνται δημοψηφίσματα για θέματα πειθαρχικών κυρώσεων όπως ζητά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ξεχωριστή είναι η υπογραφή του Αλέκου Φλαμπουράρη ο οποίος εκτός της στενής σχέσης με τον Αλέξη Τσίπρα φημολογείται ότι ήταν από τους πρώτους που ενέκριναν την υποψηφιότητα Κασσελάκη. 

Τροπολογίες-Προσθήκες στην Πολιτική Απόφαση

1. Δεν μπορεί να γίνονται αποδεκτές εμπρηστικές δημόσιες δηλώσεις από θεσμικούς εκπροσώπους του κόμματος, που αντί να ρίχνουν τους τόνους και να προωθούν την ενότητα, αναπαράγουν και εντείνουν την εσωστρέφεια που πλήττουν την εικόνα του κόμματος.
2. Δημοψηφίσματα για θέματα πειθαρχικών κυρώσεων, για τα οποία υπάρχουν ρητές προβλέψεις και όργανα στο καταστατικό, δεν μπορούν να πραγματοποιούνται.
Τα μέλη της Π.Γ.
- Γεροβασιλη Όλγα
- Ζαχαριάδη Κώστας
- Θεοχαρόπουλος Θανάσης
- Ξενογιαννακοπούλου Μαριλίζα
- Ραγκούσης Γιάννης
- Φλαμπουράρης Αλέκος