Η Κατερίνα Νοτοπούλου κατήγγειλε σε πλείστες όσες εκπομπές τον Στέφανο Κασσελάκη για κακοποιητική λεκτική συμπεριφορά απέναντί της με απειλές σε γραπτά μηνύματα που δεχόταν στο κινητό τηλέφωνό της από τον έκπτωτο πλέον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, κάθε φορά που εμφανιζόταν σε τηλεοπτικές εκπομπές. Ο κατά τα λοιπά λαλίστατος Στέφανος δεν απάντησε απευθείας. Αντιθέτως, έβαλε «στενούς του συνεργάτες» να πουν πως εάν η Κατερίνα Νοτοπούλου θεωρεί πως έπεσε «θύμα εκφοβισμού, τότε ας προσφύγει εναντίον του στη Δικαιοσύνη». «Elementary, my dear Watson», που θα έλεγε και ο Σέρλοκ Χολμς.

Ωστόσο, η μέσω κύκλων διαρροή του τέως είναι που περιπλέκει τα πράγματα και δημιουργεί απορίες. Γιατί θα πρέπει να προσφύγει η Κατερίνα Νοτοπούλου στη δικαιοσύνη και όχι ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης καταθέτοντας μήνυση κατά της Νοτοπούλου, επειδή τον συκοφαντεί με βαρύτατους υπαινιγμούς που αφήνει εναντίον του στις δημόσιες παρεμβάσεις της;

Πιθανολογώ ότι ο τέως και εκ νέου υποψήφιος πρόεδρος θα έχει έτοιμη την απάντηση «μέσω κύκλων», ότι «δεν επιθυμεί να συντηρεί ανούσιες αντιδικίες και είναι υπεράνω και μεγάλη καρδιά και αναγκαστικά θα το ανεχτεί και αυτό για την ενότητα του κόμματος». Πάντως, τα τρολ που ο ίδιος συντηρεί έχουν κυριολεκτικά «γδάρει» τη Θεσσαλονικιά βουλευτή, επιδιδόμενα σε ένα πρωτοφανές διαδικτυακό λιντσάρισμα, επιβεβαιώνοντας -άθελά τους- τα λεγόμενά της: Στο στρατόπεδο Κασσελάκη, η τοξικότητα και ο δημόσιος εξευτελισμός όσων τολμήσουν να πουν κακή κουβέντα για τον εκατομμυριούχο εφοπλιστή είναι ο μόνος τρόπος πολιτικής επιβίωσης.