Το τερπνόν μετά του ωφελίμου φαίνεται πως συνδύασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης. Όπως μαρτυρούν φωτογραφίες που ανήρτησε στο Instagram σε μορφή story, ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ βρέθηκαν στα Μετέωρα χθες, Δευτέρα, προκειμένου να κάνουν μια χαλαρή στάση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους προς Κοζάνη, όπου έγινε το Περιφερειακό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ζευγάρι μαζί με τη σκυλίτσα τους Φάρλι έκαναν μια στάση στο εστιατόριο «Μετεώρων Πανόραμα», ενώ έβγαλαν και φωτογραφίες με θέα την πόλη της Καλαμπάκας. Το προσωπικό του εστιατορίου με την ωραία θέα που κοιτά στο εξωπραγματικό σκηνικό των Μετέωρων φωτογραφήθηκε, επίσης, με τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Τάιλερ και τα τοπικά μέσα δημοσίευσαν τις σχετικές φωτογραφίες. Μάλιστα, ο ίδιος πόσταρε και μια φωτογραφία με τον Τάιλερ, με φόντο την πόλη της Καλαμπάκας.

Κατενθουσιασμένος ο Κασσελάκης με το εστιατόριο - Η συζήτηση με τον ιδιοκτήτη

Ο κ. Κασσελάκης ήταν ευδιάθετος και πολύ φιλικός με το προσωπικό της επιχείρησης και είχε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου.

Ο κ. Ηλίας Μαυραγάνης, ιδιοκτήτης του «Μετεώρων Πανόραμα», όπως αναφέρει το τοπικό site tameteora.gr, του έθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξης που υπάρχουν. Φεύγοντας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως έμεινε κατενθουσιασμένος από την εξυπηρέτηση και το φαγητό. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τάιλερ Μακμπέθ έκλεισε τραπέζι στο «Μετεώρων Πανόραμα» για τους γονείς του που θα επισκεφθούν την Καλαμπάκα σύντομα.