Σε μια χυδαία επίθεση απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη προχώρησε ο Αντώνης Κανάκης, κατά την εκπομπή του «Ράδιο Αρβύλα», τη Δευτέρα στον ΑΝΤ1, επιβεβαιώνοντας έτσι πώς αντιλαμβάνεται τη σάτιρα.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη σε μπλόκα των αγροτών, ανεβαίνοντας σε τρακτέρ, με το εξής απαράδεκτο ομοφοβικό σχόλιο: «Άντε, κουκλίτσα μου κάνε μας τη χάρη».

Ο ίδιος, που προφανώς έχει φάει με το κουτάλι τις αγροτικές δουλειές, αλλά τον κέρδισε η τηλεόραση, συνέχισε τον εμπνευσμένο του σχολιασμό: «Αχ, κυρίες και κύριοι, τι ζούμε; Δηλαδή πραγματικά… Και εσείς, βρε αγρότες μου, μην τους αφήνετε να σας εκμεταλλεύονται με αυτόν τον τρόπο. Δηλαδή τώρα έρχεται ο Στέφανος Κασσελάκης να ανεβεί στο τρακτέρ και δεν του λέτε, “κάνε μας τη χάρη, άνθρωπέ μου… άντε, κουκλίτσα μου, κάνε μας τη χάρη”. Πρέπει τώρα να ανέβει και στο τρακτέρ; Για όνομα του Θεού! Τι σχέση έχει ο Στέφανος Κασσελάκης με τα τρακτέρ και τον αγροτικό αγώνα; Τι σχέση μπορεί να έχει; Ξέρει από τρακτέρ, από αγροτιά, από τι ακριβώς γνωρίζει; Δηλαδή για όνομα του Θεού»!

Δείτε το βίντεο μετά το 31.45