«Το πήρε σχοινί κορδόνι», που λένε, το θέμα με τα τρακτέρ ο Στέφανος Κασσελάκης και όπου τα… πετύχει ανεβαίνει και σε ένα. Ειδικά τώρα που έχουν βγει οι αγρότες στους δρόμους δείχνει να μη χάνει την ευκαιρία, αφού πρέπει να φανεί και το αριστερό προφίλ του αλλά και αυτό της «ενσυναίσθησης» -χάθηκε αυτή η λέξη από το λεξιλόγιο των ΣΥΡΙΖαίων- για τα προβλήματα του… λαού.

Στο πλαίσιο αυτό μετά το τρακτέρ που ανέβηκε εκεί στα μπλόκα στον δρόμο για την Κοζάνη, ανέβηκε σε τρακτέρ και στο μπλόκο των αγροτών στον αυτοκινητόδρομο Ε65 στην Καρδίτσα όπου βρέθηκε μια ημέρα πριν μεταβεί στη Λάρισα για το περιφερειακό συνέδριο του κόμματός του. Το δεύτερο και τελευταίο πριν από το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που ξεκινά στις 24 του μήνα.

Αυτήν τη φορά πήγε όμως και μια μικρή βόλτα. Μικρή ίσα ίσα για τις ανάγκες των βίντεο και των φωτογραφιών που κυκλοφόρησαν. Για τους ίδιους λόγους. Για την ανάγκη των βίντεο, των φωτογραφιών και των σόσιαλ μίντια αυτήν τη φορά ανακάτεψε και φασολάδα που ήταν σε ένα καζάνι. Με το γνωστό στιλ, το ίδιο με αυτό που φτυάριζε λάσπη στον Βόλο. 

Και φυσικά δήλωσε πως έχει λύσεις και για τα προβλήματα των αγροτών, όπως και για όλα, για ολόκληρη τη χώρα και για το σύνολο του ελληνικού λαού. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ξέρει από οικονομικά και από επιχειρήσεις.

Όπως ξέρει -και αν δεν ξέρει, σίγουρα είναι το πρώτο που έμαθε στην Κουμουνδούρου- ότι ως αντιπολίτευση μπορείς να υπόσχεσαι ό,τι θέλεις σε όποιον θέλεις. Δεν κοστίζει τίποτα και αν καταφέρεις να σε ψηφίσουν το κάνεις όπως ο… Αλέξης ο Τσίπρας που χτύπαγε τα νταούλια για να χορεύουν οι αγορές. Η συνέχεια γνωστή…