Στέφανε, κατέβα για πρόεδρος και μη φοβάσαι τίποτα είναι το μήνυμα που στέλνουν Άρης Σπηλιωτόπουλος και Βαγγέλης Αντώναρος στον Κασσελάκη εκτιμώντας πως θα είναι ο νικητής της νέας εσωκομματικής κάλπης.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος που βρέθηκε δίπλα στον Στέφανο Κασσελάκη πριν από τις ευρωεκλογές, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφερε ούτε τον στόχο του 15%, και ο Βαγγέλης Αντώναρος που ήταν υποψήφιος και αυτήν τη φορά –ήταν και στις εθνικές εκλογές– βλέπουν πως ο πρώην –μετά την έκπτωση από το αξίωμα– πρόεδρος έχει… momentum. Διαθέτει δηλαδή… ορμή και είναι και «ανερχόμενος».

«Έχει μομέντουμ o Κασσελάκης, αν ξανακατέβει υποψήφιος, θα κερδίσει» είπε ο Αρης Σπηλιωτόπουλος προσθέτοντας ότι «είναι αυτονόητο ότι θα είναι υποψήφιος για ένα μεγάλο κομμάτι της κοινής γνώμης». Για να επισημάνει ότι έχει το momentum και ότι εάν κατέβει πάλι υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει.

Ανάλογη αντίληψη των πραγμάτων έχει και ο Βαγγέλης Αντώναρος που δηλώνει πως θα κερδίσει ο Στέφανος Κασσελάκης στο στιλ «άφες αυτοίς ου γαρ οίδασι τι ποιούσι», τονίζοντας με ανάρτησή του ότι δεν είναι απερχόμενος πρόεδρος αλλά… ανερχόμενος.

«Ο Κασσελάκης δεν ειναι "απερχόμενος" όπως πιπιλίζουν την καραμέλα τους οι καθ' έξιν πραξικοπηματίες της συριζεικης νομενκλατούρας. Είναι ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ. Όχι μόνο εντός του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά σε ολόκληρη την κοινωνία. Ευτυχώς είναι τόσο τυφλωμένοι από το μίσος τους που δεν το βλέπουν» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Βέβαια αυτό το σε «ολόκληρη την κοινωνία» δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μικρός για να αντέξει το μέγεθος του πρώην –έγιναν δύο οι πρώην, νυν δεν έχουν στην Κουμουνδούρου– προέδρου.

Όπως και να έχει, ύστερα από αυτές τις παρεμβάσεις και τα εκατομμύρια του κόσμου που θέλει την επιστροφή του –μαζί και όσοι κάνουν σάτιρα– ο Στέφανος Κασσελάκης οφείλει να κατέβει υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.