Τι εννοείτε γιατί δεν παντρεύεται εδώ στην Ελλάδα ο Στέφανος Κασσελάκης; Τι έχω διαβάσει, Θεέ μου, από χθες δεν περιγράφεται: έφυγε την ημέρα των εκλογών, σχολίασε ο Μητσοτάκης, απουσίασε από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, τον κατακεραύνωσαν οι σύντροφοί του.

Ο κύριος πρωθυπουργός δηλαδή κυβερνά μια χώρα και δεν ξέρει ότι το μόνο που δεν κυβερνιέται είναι μια πεθερά που έχει ετοιμάσει τον γάμο του παιδιού της κι αυτό δεν αλλάζει ούτε με τη συντέλεια του κόσμου; Ανησυχώ με την τόση αφέλεια.

Οι σύντροφοι, πάλι, γιατί εξεμάνησαν; Δεν ξέρουν ότι το κόμμα τους πλέον λειτουργεί με κανόνες σαπουνόπερας; Δεν έχουν καταλάβει ότι είναι μέλη του καστ για τη Λεωφόρο του Μέλροουζ; Ακόμη νομίζουν ότι θα μαζεύονται σε καφενέδες να απεραντολογούν για την Οχτωβριανή Επανάσταση;

Και οι γάμοι πώς νομίζουν ότι θα γίνονται; Με γλέντι τρικούβερτο και τον κλαρινιτζή να παίζει Στου παιδιού μου τη χαρά έσφαξα έναν κοκορά; Συνέλθετε όλοι κι αφήστε τις εξυπνάδες και τα λογοπαίγνια που κάνετε από χθες με κάτι πουρνάρια. Συντονιστείτε στο αύριο, ο Στέφανος έρχεται από το μέλλον. Με το παρελθόν δεν έχει πάρε-δώσε, διότι το παρελθόν του το έζησε όταν δεν είχε στο μυαλό του ότι θα γίνει αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ κι ήταν όλο αγάπες για τον Μητσοτάκη.

Ας αρθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων και ας ευχηθούμε βίον ανθόσπαρτον στους νεονύμφους χωρίς μιζέριες και θλιβερό επαρχιωτισμό. Ας πούμε κι ένα ευχαριστώ στον άνθρωπο που άφησε τα καράβια του κι ήρθε να σώσει τον Τιτανικό της εγχώριας Αριστεράς.