Γνωρίζαμε μέχρι σήμερα ότι ο Στέφανος Κασσελάκης αξιολογεί την επικοινωνία ως περισσότερο σημαντική από την πολιτική, κάτι που φροντίζει να το αποδεικνύει με τις κενές περιεχομένου αναρτήσεις του. Από χθες μάθαμε ότι για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ η επικοινωνία και το κυνήγι της συμπάθειας είναι σημαντικότερα από τη στοιχειώδη ανθρωπιά.

Η ιστορία με την υποτιθέμενη υιοθεσία ενός πυρόπληκτου σκύλου που επιχείρησε να παρουσιάσει ο Στέφανος Κασσελάκης κατέρρευσε παταγωδώς και υποχρέωσε τον ΣΥΡΙΖΑ να εκδώσει ανακοίνωση για να πει ότι τελικά ο πρόεδρός του θα κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες για να τον υιοθετήσει και να δώσει μια παρέα στη Φάρλι. 

Ωστόσο, το μεσημέρι του Δεκαπενταύγουστου μάθαμε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν είχε καμία πρόθεση να υιοθετήσει σκύλο και απλώς χρησιμοποίησε το πυρόπληκτο ζωντανό για να φωτογραφηθεί και να δείξει στους πολίτες πόσο ευαίσθητος είναι. Αυτό μετέφερε μέσω social media ο Νίκος Κορδατζάκης, ο οποίος είναι εθελοντής στη δομή πυροπλήκτων ζώων στο Γαλατσι. 

Ο κ. Κορδατζάκης ήταν αποκαλυπτικός: «Όταν ήμασταν μπροστά στο γκρέιτ τού σκυλάκου που ζήτησε να τον βγάλει βόλτα και τραβούσα το βιντεάκι, ακούγομαι που τον ρωτάω: "Πείτε μου ότι θα τον υιοθετήσετε". "Τι" με ρωτάει... "Πείτε μου ότι θα τον υιοθετήσετε" του ξαναλέω. "Θα τον φιλοξενήσουμε" μου απαντάει. "Άν το θέλει και ο ίδιος", συμπληρώνει. "Σίγουρα θα θέλει" του απαντάω. Τελικά, τον έβγαλε για δέκα μέτρα μία βόλτα, ίσα να τον τραβήξει φωτογραφίες ο φωτογράφος του και αυτό ήταν όλο! Όλα γίνονται για κάποιο λόγο, που λέει ο λαός, κι αυτό ήταν απλά ένα πολιτικό επικοινωνιακό τρικ! Δεν κατάλαβα μόνο, τελικά, ποιος δεν ήθελε αυτήν τη "φιλοξενία". Το σκυλί ή ο ίδιος;».