Επανέρχεται ο Στέφανος Κασσελάκης στην αντιπαράθεση με τη ΝΔ για το θέμα της υιοθεσίας του πυρόπληκτου σκύλου, την οποία τροφοδότησε ο ίδιος με τα συνεχή ψεύδη και την ξεκάθαρη προσπάθεια να δημιουργήσει εντυπώσεις για το δήθεν ειλικρινές του ενδιαφέρον για τη φωτιά και τα πυρόπληκτα ζώα, κατηγορώντας τη για προσπάθεια σπίλωσης.

Μάλιστα, σε μια πρωτοφανή επίδειξη αντιστροφής της πραγματικότητας -η οποία τον έχει κατατάξει στη συνείδηση όλων περισσότερο ως influencer παρά ως αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης- ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σε σχετική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λυπάται που «είμαι αναγκασμένος να απαντήσω σε προσωπικό ζήτημα», λες και τον έσυρε η κυβέρνηση και η ΝΔ στην υπερπροβολή και τα ψεύδη. Προφανώς όλοι είχαμε καταλάβει λάθος, γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης είναι υπεράνω τέτοιων «συμπεριφορών» που στόχο έχουν να τον εκθέσουν για την «επιβίωση του καθεστώτος Μητσοτάκη», όπως λέει, καθώς αυτό που τον απασχολεί είναι η ύβρις προς τους πυρόπληκτους.

«Η συμπεριφορά τους απέναντί μου είναι ένα πταίσμα μπροστά σε αυτή την ύβρι», δηλώνει στην ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος χρεώνει μάλιστα στην κυβέρνηση πρακτικές, στις οποίες το δικό του κόμμα επιδίδεται με θέρμη, κάνοντας λόγο για «χυδαία ψέματα μέσω των ΜΜΕ του (σσ. καθεστώτος Μητσοτάκη)» και «έμμισθα τρολ».

Υπενθυμίζεται ότι ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, με ανακοίνωσή του, έκανε λόγο για στημένη φωτογράφιση του Στέφανου Κασσελάκη με πυρόπληκτο σκύλο, με την ψευδή δήλωση ότι τον υιοθέτησε. Σε έτερη ανακοίνωσή του ανέδειξε τα επικοινωνιακά παιχνίδια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, παραθέτοντας ανάρτηση της ΜΚΟ που διέψευδε τη δήθεν υιοθεσία πυρόπληκτου σκύλου και αναδείκνυε την υποκρισία και τη χυδαιότητα ενός στημένου σόου στην πλάτη πυρόπληκτων ζώων, φιλόζωων και εθελοντών.

Η ανάρτηση Κασσελάκη

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη έχει ως εξής:

«Λυπάμαι που τις μέρες μιας τέτοιας καταστροφής είμαι αναγκασμένος να απαντήσω σε προσωπικό ζήτημα, αλλά η επιβίωση του καθεστώτος Μητσοτάκη στηρίζεται διαχρονικά στη σπίλωση των πολιτικών του αντιπάλων. Το καθεστώς διασπείρει τα χυδαία ψέματα μέσω των ΜΜΕ του, τα έμμισθα τρολ του αναλαμβάνουν, και η ρετσινιά μένει.

Ο Πρωθυπουργός λοιπόν έβαλε τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, τον κ. Ρωμανό, να με παρουσιάσει σαν απατεώνα, που είπε ότι θα υιοθετήσει πυρόπληκτο σκυλάκι, το έκανε μια βόλτα και το γύρισε πίσω.

Επειδή δεν είμαστε όλοι ίδιοι ώστε να εκτελούμε εντολές Γκρίνμπεργκ στη ζωή μας, και επειδή η ζωοφιλία είναι στοιχείο ταυτοτικό για μένα, αναδημοσιεύω την ανακοίνωση του Dog’s Voice.

"Το συγκεκριμένο ζωό είχε τελικά κηδεμόνα, ο οποίος δεν είχε περαστεί ως ιδιοκτήτης στο Εθνικό Μητρώο Ζώων Συντροφιάς. Ενημερώσαμε τον κ. Κασσελάκη και ζήτησε να φιλοξενήσει κάποιο άλλο που έχει ανάγκη, διαδικασία που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη".

Ξέρω ότι ενόχλησε η παρουσία μου από την πρώτη στιγμή στο πεδίο της καταστροφής, και η σύγκριση με τον άφαντο… Τομ Κρουζ. Όμως το πρόβλημα της έλλειψης ενσυναίσθησης του κ. Μητσοτάκη είναι δομικό στοιχείο του χαρακτήρα του και δεν λύνεται πετώντας λάσπη στον αντίπαλο.

Θα ζητούσα από τον εκπρόσωπο του κ. Μητσοτάκη να επανορθώσει αλλά είναι μάταιο.

Η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός βρίσκονται σε τέτοιο παροξυσμό μεγαλομανίας που δεν ψέλλισαν έστω μια συγγνώμη προς τους εκατοντάδες συμπολίτες μας οι οποίοι έμειναν χωρίς στέγη, περιουσία και βιος. Αντίθετα, τους χαρακτήρισαν «λίγους».

Η συμπεριφορά τους απέναντί μου είναι ένα πταίσμα μπροστά σε αυτή την ύβρι».