Σε μια πολύ πρωτότυπη κίνηση προέβη ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, βγάζοντας «δελτίο αποχωρήσεων» από τον ΣΥΡΙΖΑ, στο Twitter / X! Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση Στέφανε και μπράβο για την πρωτοτυπία! Αρκεί να μην παγιωθεί η κατάσταση και αναγκαστείς να βγάζεις κάθε μέρα τέτοιου τύπου δελτία. Τέτοιες κινήσεις μαρκετίστικης έμπνευσης, προδίδουν τον πανικό που υπάρχει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς ουδείς προφανώς μπορεί να πιστοποιήσει ότι τα νούμερα, πράγματι είναι εκείνα που ανακοινώνει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις: δεν θα αμφισβητήσει κάποιος τον αριθμό των e-mails αποχώρησης, αλλά τις νέες εγγραφές. Και ο λόγος είναι απλός: δεν γίνεται τη στιγμή που το κόμμα καταρρέει δημοσκοπικά, το οποίο έπεσε από την δεύτερη στην τρίτη θέση σε όλες τις δημοσκοπήσεις, να έχει όχι 758 νέες εγγραφές, αλλά ούτε καν δέκα. Αν κάποιο κόμμα θα δικαιολογούσε νέες εγγραφές στις τάξεις του, από τον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, αυτό θα ήταν το ΠΑΣΟΚ. Το οποίο ναι μεν δημοσκοπικά παρουσιάζεται δεύτερο, αλλά αυτό δεν είναι εξαιτίας της ανόδου των ποσοστών του -η οποία άνοδος είναι επιεικώς αναιμική- αλλά περισσότερο από την κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ. Καλές οι μαρκετίστικες τεχνικές, Στέφανε, αλλά όταν μπορείς να συγκρίνεις τις εισροές / εκροές ψηφοφόρων μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, μάλλον είναι επιζήμιες. Το μόνο που καταφέρνουν να κάνουν, είναι να προδίδουν τον πανικό σου.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

«Επειδή υπάρχει μία μαζική προπαγάνδα από τα ΜΜΕ για το «κύμα αποχωρήσεων» από τον ΣΥΡΙΖΑ, θα ήθελα να δώσω τα ακριβή στοιχεία, χωρίς κανένα σχόλιο.

Το τελευταίο 10ήμερο αποχώρησε από τις ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το 1,03% των μελών του κόμματος.

Στον isyriza, είχαμε 152 email αποχώρησης και 758 νέες εγγραφές.

Γίνετε κομμάτι της Σύγχρονης Αριστεράς, γραφτείτε στο isyriza.gr.

Πάμε μπροστά!»

Δείτε το επίμαχο τουίτ του Στέφανου Κασσελάκη