Με ένα σχόλιο για τις ανύπαρκτες νομικές γνώσεις του Στέφανου Κασσελάκη απάντησε ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης στην ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος τον κατηγόρησε ότι σιωπά για το θέμα της παρακολούθησής του από το Predator

«Όταν είσαι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δικαίωμά σου να τοποθετείσαι. Αλλά είναι καλό να έχεις μια αίσθηση των νομικών δεδομένων τουλάχιστον. Δεν περιμένω να ξέρει πολλά νομικά ο κ. Κασσελάκης, αλλά φαντάζομαι πως θα έχει κάποιον άνθρωπο εκεί γύρω του να του λέει καμιά κουβέντα» είπε ο Μάκης Βορίδης σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1.

Ο υπουργός Επικρατείας είπε ότι ενημερώθηκε από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ότι είχε πέσει θύμα κακόβουλου λογισμικού και έκανε τρεις παρατηρήσεις για την ουσία της υπόθεσης. «Για τα ζητήματα των παρακολουθήσεων είναι σαφές ότι δεν προσδιορίζεται ο αποστολέας, δεν ξέρεις ποιος έχει κάνει την αξιόποινη πράξη» είπε και πρόσθεσε: «διοικητικά έχει ολοκληρωθεί ό,τι είναι να γίνει» Ο Μάκης Βορίδης σημείωσε ότι η Εισαγγελία κάνει αυτεπάγγελτο έλεγχο και κατέληξε: «επειδή με κατηγορεί ο κ. Κασσελάκης ότι δεν έκανα κάτι, η απάντηση είναι ότι δεν υπάρχει κάτι να κάνω». 

«Όλες οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν, έχουν γίνει. Η μήνυση το μόνο που θα έκανε, ήταν να περιπλέξει τη δικογραφία. Δεν ξέρω κάτι για να εισφέρω. Αν ήξερα, να το καταλάβω. Αν κάποιος έρθει να μου πει το "ποιος", αυτό αποκτά ένα νόημα». 

«Είναι άλλο οι εικασίες, οι υποθέσεις, οι συνειρμοί, οι σκέψεις, τα οποία ο καθένας τα βλέπει όπως θέλει και έχουν άπειρα κενά μεταξύ τους» είπε ο Μάκης Βορίδης κάνοντας λόγο για «εργώδη προσπάθεια από την πλευρά της αξιωματικής και της ελάσσονος αντιπολίτευσης να συνδέσουν το κακόβουλο λογισμικό με την κυβέρνηση ή με τις υπηρεσίες πληροφοριών. Αυτό καθόλου δεν έχει αποδειχθεί. Η υπόθεση εκκρεμεί στα πιο αρμόδια χέρια, με το τεκμήριο της ανεξαρτησίας - γιατί ούτε η αξιωματική αντιπολίτευση ούτε η ελάσσων αντιπολίτευση τέτοιο τεκμήριο δεν έχει. Όμως, η Δικαιοσύνη το έχει αυτό το τεκμήριο. Να περιμένουμε λίγο τι έχει να μας πει η Δικαιοσύνη;» ρώτησε.