Τι συμφορά! Ο Στέφανος Κασσελάκης αποκλείστηκε στην Αστυπάλαια λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και ως εκ τούτου πέραν της ταλαιπωρίας οι ταβερνιάρηδες της Σύμης και της Χάλκης που τον ανέμεναν θα περιμένουν.

Είναι προφανές ότι στην περίπτωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ισχύει το ρηθέν: η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται. Και εδώ που τα λέμε, πού πας, Κασσελάκη, με τέτοιο καιρό και με θαλαμηγό που η ονομασία της σε προδιαθέτει για τη συνέχεια;

Και να που οι κακές καιρικές συνθήκες υποχρέωσαν τον πρόεδρο να ακούει στη ταβέρβα το bella ciao (αντίο όμορφη) και να κοιτάει το τηλέφωνό του, αντί να οργώνει τις θάλασσες για να μεταφέρει το μήνυμα της νίκης στα νησιά της άγονης γραμμής. 

Μεταξύ μας έχω την εντύπωση ότι δεν πρέπει να πτοήθηκε ο πρόεδρος, μια και όταν αποφασίζεις να κάνεις κρουαζιέρα- περιοδεία δεν μπορείς να αποκλείσεις και έναν ενδεχόμενο αποκλεισμό.

Οπότε τι κάνεις σ’ αυτήν την περίπτωση; Παίρνεις α λα μπρατσέτα τον Ναύαρχο Αποστολάκη και το ρίχνεις στο τραγούδι. Όσο για τις κακές καιρικές συνθήκες, μάλλον αποτελούν προπομπό για ανάλογες καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν το βράδυ των εκλογών. Και τότε να δούμε ποιος θα συνοδεύει στη ταβέρνα τον Στέφανο Κασσελάκη. 

Easy Writer