Στις πολιτικές εξελίξεις ενόψει των εθνικών εκλογών του 2027 αναφέρθηκε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι τα δύο βασικά ζητήματα της εκλογικής αναμέτρησης θα είναι η επίτευξη αυτοδυναμίας από τη Νέα Δημοκρατία και η αναμέτρηση μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Νίκου Ανδρουλάκη.
«Δύο πράγματα έχουμε στις εκλογές να δούμε, αν θα πάρουμε εμείς αυτοδυναμία και το αν θα περάσει ο Τσίπρας ή ο Ανδρουλάκης», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ο υπουργός Υγείας εξαπέλυσε παράλληλα αιχμή κατά του πρώην πρωθυπουργού, σχολιάζοντας τη δημόσια παρουσία και την πολιτική του στρατηγική.
«Ο Τσίπρας κάνει ό,τι μπορεί για να χάσει», ανέφερε, αμφισβητώντας με αυτόν τον τρόπο την αποτελεσματικότητα των πολιτικών κινήσεων του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
Γεωργιάδης: «Δυο πράγματα έχουμε στις εκλογές να δούμε, αν θα πάρουμε εμείς αυτοδυναμία και το αν θα περάσει ο Τσίπρας, ή ο Ανδρουλάκης. Ο Τσίπρας κάνει ό,τι μπορεί για να χάσει». @AdonisGeorgiadi https://t.co/dtmtu6ARue
— tomanifesto.gr (@tomanifesto) October 22, 2026