Και ψήφο διαμαρτυρίας και κυβερνητική σταθερότητα ευαγγελίζεται ο Στέφανος Κασσελάκης, ζητώντας όμως παράλληλα εθνικές εκλογές μετά τις ευρωεκλογές. Οξύμωρο; Ο «Αμερικάνος» πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αφότου προσπάθησε με νύχια και με δόντια να γίνει pop idol στην Ελλάδα, αποφάσισε να στραφεί στην πολιτική, στην οποία, όπως είπε ο ίδιος, θα κάνει εντατικά μαθήματα.

Βέβαια, αυτά τα μαθήματα δεν έχουν αποδώσει ακόμη, ωστόσο καλύπτει το χρόνο του με ταξιδάκια με καπετάνιο τον Αποστολάκη (τι του έμελλε κι αυτού του ανθρώπου, ναύαρχος πράμα). Απόρροια λοιπόν της κακής διδασκαλίας που λαμβάνει ο Stefanos είναι να λέει στον κόσμο ότι η κυβερνητική σταθερότητα στη χώρα θα παραμείνει μετά τις ευρωεκλογές, παρότι καλεί τον κόσμο σε ψήφο διαμαρτυρίας, αλλά ταυτόχρονα ζητά από τον Μητσοτάκη... εκλογές. Αν δεν βγάζετε άκρη, μην αισθανθείτε άσχημα, δεν είστε οι μόνοι.

Παράλληλα, το Pop Idol Κασσελάκης ζητά και διεθνείς παρατηρητές για τη διεξαγωγή εκλογών, γιατί αμφιβάλλει για την ίδια τη Δημοκρατία στη χώρα μας και για το κράτος, έχοντας δεξί του (σχεδόν) χέρι τον καταδικασμένο 13-0 Νίκο Παππά για παράβαση καθήκοντος ως υπουργός. Ολα αυτά θα μπορούσαν να είναι για γέλια, αν δεν ήταν επικίνδυνα και τελικά για κλάματα. Κάτι για γέλιο, όμως, υπάρχει, ειπώθηκε και το μεταφέρουμε. Σε ερώτηση της Ναταλίας Γερμανού για το αν είναι έτοιμος να γίνει πρωθυπουργός, ο cool Κασσελάκης απάντησε χαρακτηριστικά: «Εννοείται». Ορίστε. Αφού θέλουμε και το γέλιο μας, ο Στέφανος μας το χαρίζει απλόχερα. Ας μην τον κακολογούμε άλλο, φτάνει πια!