Εάν κάποιος δεν ζει στην Ελλάδα και ερχόμενος –όπως καλή ώρα ο Στέφανος Κασσελάκης– αναγνώσει τα πρωτοσέλιδα του Τύπου, τα οποία «ελέγχονται» κατά την αντιπολίτευση από την κυβέρνηση, θα νομίζει ότι πήρε λάθος αεροπλάνο και βρέθηκε σε κάποια από τις μπανανίες της Λατινικής Αμερικής. Σαν αυτές που αποτελούσαν πρότυπα μοντέλα Δημοκρατίας για την πρότερη ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Προφανώς επί του αξιώματος «δεν είναι αυτό που βλέπεις, αλλά αυτό που θέλουμε να σε κάνουμε να δεις» δεν ενεργούν μόνο οι συνήθεις ύποπτοι συριζαίοι, πασόκοι και τα παρακλάδια τους, αλλά και ορισμένοι ενάρετοι «δεξιούληδες» και υπεράνω υποψίας επιχειρηματικά συμφέροντα που έχουν αναλάβει τον «καλλωπισμό» της αντιπολιτευτικής γούρνας, ώστε τα «ποδόλουτρα» να είναι συναφή με την πλύση εγκεφάλου. 

Σαν να μην πέρασε μια ημέρα από τότε που οι ποδονίφτες… υπέρμαχοι της Δημοκρατίας και του κράτους δικαίου τσαλαβουτούσαν με τα πόδια τους στα μυαλά του κόσμου. Το γεγονός ότι είχαν εγκατάστήσει Ι.Χ. κράτος δικαίου με φιμωμένες και ραμμένες στα μέτρα τους Ανεξάρτητες Αρχές –ο προκάτοχος του κ. Ράμμου επέδειξε αντίστοιχη ευαισθησία στις παρακολουθήσεις μελών του Υπουργικού Συμβουλίου επί ΣΥΡΙΖΑ;– εξηγεί την αντιθεσμική στάση τους επί των αποφάσεων της Δικαιοσύνης.