«Η πολιτική δεν σταματά ποτέ» έγραφε ο Στέφανος Κασσελάκης στην ανάρτηση που έκανε το απόγευμα της ημέρας που ανανέωνε τους όρκους του με τον Τάιλερ Μακμπέθ στα Χανιά, για να επιτεθεί στη συνέχεια στην Ντόρα Μπακογιάννη για τον ΒΟΑΚ και πρόσθετε: «Ας μη νομίζει η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη ότι θα με πιάσει στον ύπνο λόγω της ημέρας. Δε σταματάμε ποτέ».

Μόνο που φαίνεται πως κάποιες στιγμές σταματά. Όπως σταματά και η πολιτική, όπως τουλάχιστον την αντιλαμβάνεται ο ίδιος. Πότε; Μα όταν μιλά ο αψύς Κρητικός. Όταν δηλαδή κάνει αναρτήσεις ο αψύς Κρητικός. Τότε η σιωπή είναι εκκωφαντική όπως ήταν και την ημέρα που έθεσε ανοιχτά θέμα ηγεσίας στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Τότε όλα σταματούν σε ό,τι αφορά τον Στέφανο Κασσελάκη.

Η ανάρτηση-πολιτική πλατφόρμα του Παύλου Πολάκη έγινε πρώτο θέμα τόσο διότι ήταν ένα μανιφέστο του ανεξάρτητου βουλευτή Χανίων όσο και λόγω του γεγονότος πως δηλώνει «παρών» στις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, δείχνοντας και την πρόθεσή του να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του σημερινού προέδρου του κόμματος.

Σημειώνοντας πως στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να γίνει «μια ισχυρή αντιπολίτευση που θα έχει προοπτική να γίνει κυβέρνηση με συγκεκριμένο πρόγραμμα» τονίζει ότι αυτόν τον σκοπό δεν τον εξυπηρετεί «η πολιτική του ενός ανδρός αρχή που δεν έχει πολιτικό επιτελείο και σχεδιασμό, των ασύνδετων βιντεακίων στα σόσιαλ, της επίδειξης της προσωπικής ζωής, των προσωπικών επιλογών και του πλούτου που ΣΚΕΠΑΖΟΥΝ και οτιδήποτε σωστό εκφωνείται ως θέση γιατί ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Λέει και για τους 87. Μόνο που το θέμα είναι ο σημερινός αρχηγός. Τον φωτογραφίζει και αναλύει τη φράση που είπε στην Πολιτική Γραμματεία ότι δηλαδή η ηγεσία του κόμματος δεν είναι ικανή να αντιμετωπίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.

Όμως και αυτήν τη φορά, όπως και τότε, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν άκουσε, δεν διάβασε, δεν έμαθε δεν είδε. Ίσως δεν είχε σήμα. Όπως και να έχει, παρότι δεν πιάνεται στον ύπνο ίσως η κούραση να τον κατέβαλε και τελικά να πιάστηκε στον… ύπνο. Προς το παρόν όμως ούτε λέξη…